in

Delovi Krnjače i danas bez vode

Javno komunalno preduzeće „Beogradski vodovod i kanalizacija“ objavila je na svojoj zvaničnoj stranici obaveštenje da će i danas do 15 časova bez vode biti stanovnici Danice Jovanović i okolnih ulica.

Juče je došlo do pucanja cevi na vodovodnoj mreži u Ulici Danice Jovanović kod broja 9 prilikom izvođenja radova na izgradnji kanalizacione mreže. Problem je saniran, ali još sinoć je došlo do pucanja cevi, ovoga puta kod broja 12.

Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ su i danas u istoj ulici na terenu i rade kako na saniranju postojećih vodovodnih konstrukcija, tako i na povezivanju kanalizacije.

Kako je ranije najavljeno, uporedo sa izgradnjom kanalizacionog sistema u naselju Braća Marić izvršava se i zamena postojećih, ali starih azbestno-cementnih cevovoda novim, polietilenskim cevima.

Rekonstrukcija celokupnog sistema se očekuje do kraja godine, a mi se nadamo da problemi sa vodovodnom mrežom nisu zbog novih postavljenih cevi, već da je to samo deo normalnog i očekivanog procesa.

Nadamo se da će nadležne službe brzo, efikasno i na vreme završiti na reparaciji vodovodne mreže, te da će sugrađani uskoro dobiti normalno snabdevanje vodom.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Narednih dana bez struje delovi Borče, Malog Zbega i Krnjače

    Završeno asfaltiranje u Despota Stefana, sledi signalizacija