in

Zastoja u saobraćaju nema, gradski prevoz vozi po subotnjem redu vožnje

Sneg koji je juče padao danas ne pravi probleme. Ovog jutra, za razliku od prethodnog, saobraćaj se odvija normalno i bez većih zadržavanja. 

Glavne ulice su očiščene i na njima nema zastoja. Postoje problemi sa poledicom koja je počela da se stvara u manjim ulicama.

Iako je za veliki broj sugrađana i današnji dan radni, saznali smo da javni prevoz i danas vozi po subotnjem redu vožnje.

Vozila GSP-a ovog jutra funkcionišu po subotnjem režimu saobraćaja, sve linije su u funkciji, i za sada nema skraćivanja linija ili bilo kakvih problema – poručili su iz dispičarskog centra GSP-a.

Podsećamo da je petak 4. januar, radni dan. Sve prodavnice, pošte, banke, vrtići i javne ustanove rade sasvim normalno, o privatnicima da i ne govorimo.

Ko je i po kom osnovu ovo odlučio, nije poznato. Baš kao ni na koji se to propis pozvao pri donošenju odluke zbog koje je danas na beogradskim ulicama skoro 500 vozila manje! GSP i privatni prevoznici će i sutra voziti po subotnjem, a u nedelju i ponedeljak po nedeljnom redu vožnje.

Vesić je izjavio da su tokom jučerašnjeg dana i noći očišćene sve ulice prvog prioriteta, a čisto je i oko tri četvrtine ulica drugog prioriteta.

Prema njegovim rečima, tokom noći bačeno je oko 290 tona soli i 40 tona kamenog agregata. Ako se na to doda količina od jučerašnjeg dana, bačeno je ukupno oko 1.100 tona soli, kako je preneo gradski Sekretarijat za informisanje.

Podsećamo da stanje na putevima i mostovima leve obale možete proveriti putem kamera uživo, na našem portalu OVDE.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Deda Mraz paketićima obradovao i decu iz udruženja „Novi horizont“ iz Borče

Počinje rušenje bespravnih objekata, i to prvo onih koji su na javnim površinama