Deda Mraz paketićima obradovao i decu iz udruženja “Novi horizont” iz Borče

u Dešavanja

Poslednjih dana stare godine, Deda Mraz je uz pomoć svojih prijatelja obradovao i decu iz udruženja osoba sa invaliditetom “Novi horizont” iz Borče.

Podela novogodišnjih paketića organizovana je u nedelju 30. decembra. Igraonica “King 2” u Borči, kao jedan od prijatelja ove akcije, ustupila je prostor da se obraduju mališani iz ovog udruženja. Dok su deca u igraonici čekala Deda Mraza, zabavljao ih je mađioničar Koneli.

Ove godine podeljeno je 60 paketića koje je obezbedila nevladina organizacija Adra Srbija, a sve u okviru akcije “Deca pomažu deci” koja je projekat organizacije Adra Nemačka.

Ono što je ovu akciju izdvojilo je i činjenica da nisu paketiće dobila samo deca sa invaliditetom, već i deca čiji su roditelji osobe sa invaliditetom. Kao i obično, udruženje “Novi horizont” sprovodilo je dosledno svoje stavove i usmerilo nas na jedno sjajno inkluzivno druženje.

Kako smo saznali od mališana, svi su bili zadovoljni svojim paketićima. Mame i tate su nam rekle da su paketići bili prilagođeni i uzrastu i polu dece, pa su i velika i mala deca podjednako uživala u poklonima.

Osim nevladine organizacije Adra i igraonice King, ovu akciju pomogli su i Maxi Food, Pekara Džo, Pekara Roma, Anđelčić torte i kolači, Slatko srce TID, Shorty i MHP Seal Engineering.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Dešavanja

Idi na VRH