Zaplenjena droga i oružje na auto placu na Zrenjaninskom putu (FOTO) - www.lobi-info.rs

Zaplenjena droga i oružje na auto placu na Zrenjaninskom putu (FOTO)

1 minut za čitanje
1

U subotu 22. arpila policija je na jednom auto placu na Zrenjaninskom putu zaplenila oko dva kilograma droge i uhapsila tri osobe osumnjičene za prodaju narkotika i posedovanje nelegalnog oružja.

Prilikom hapšenja A. D. (1983), R. Dž. (1985) i L. M. (1988), policija je na ulici pronašla paketić sa 100,15 grama heroina, za koji se sumnja da je jedan od njih odbacio od sebe. Kod R.Dž. je pronađena električna vagica sa tragovima ove opojne droge, a kod kod L.M. manja količina marihuane.

Potom je u upravnoj i pomoćnoj prostoriji na jednom auto placu na Zrenjaninskom putu policija pronašla oko 700 grama heroina, oko 1.100 grama marihuane, oko 90 grama smese paracetamola i kofeina, dve električne vagice za precizno merenje sa tragovima heroina, kao i dva pištolja sa četiri komada municije.

Policija je ovoj akciji ukupno zaplenila 1.100 grama marihuane, 800 grama heroina, 90 grama smese paracetamola i kofeina, elektronske vagice za precizno merenje narkotika, dva pištolja sa municijom i uhapsili tri osobe osumnjičene za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Ukupna vrednost zaplenjene robe procenjuje se na 2,6 miliona dinara.

Trojica osumnjičenih mladića, uz krivičnu prijavu, biće sprovedena nadležnom tužilaštvu.

https://www.lobi-info.rs/u-policijskom-magacinu-nije-ostala-ni-jedna-zaplenjena-bicikla/

1 Comment

  1. A pre toga su bežali interventnoj patroli i divljali Zrenjaninskim i Pančevačkim putem. Hvala Bogu pa niko nije stradao od ovih nasilnika.

Leave a Reply

Prethodna priča

Nema ništa od novog doma zdravlja u Borči

Sledaća priča

Uklanja se pružni prelaz na Zrenjanincu kod Padinske Skele

Poslednje od Hronika