in

Zatvara se rampa Pančevački most u nedelju

Petlja Pančevački most - Lobi
Petlja Pančevački most - Lobi

Zbog radova na dilatacionim spojnicama, koje su dobro poznate svim stanovnicima leve obale Beograda, od ponoći u nedelju 7. aprila do 6 časova u ponedeljak 8. aprila za saobraćaj će biti zatvorena rampa za ulazak na Pančevački most iz Bulevara despota Stefana.

Za vozila koja dolaze iz centra grada biće sužen kolovoz u zoni spajanja mosta i prilazne rampe.

Sva vozila upućuju se na alternativnu trasu: Bulevar despota Stefana – Mije Kovačevića – kružni tok „Bogoslovija” – Dragoslava Srejovića – Pančevački most, saopštavaju iz Sekretarijata za saobraćaj (pogledaj sliku ispod).

Petlja Pančevački most - Lobi Tokom izvođenja radova autobusi sa linija broj 43, 95 i 96 nakon autobuskog stajališta „Pančevački most” u smeru ka levoj obali Beograda kretaće se delimično izmenjenom trasom: Bulevar despota Stefana – Mije Kovačevića – kružni tok „Bogoslovija” – Dragoslava Srejovića –Pančevački most i dalje redovnim trasama.

Iz Sekretarijata za saobraćaj apeluju na sve vozače da obrate pažnju na postavljenu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja vozila uslovima u zoni radova.

U subotu zatvaranje preticajne trake

JP „Putevi Srbije” obaveštava da će u nedelju, 7. aprila, od 8.30 do 15 časova, zbog popravke pešačke ograde na Pančevačkom mostu, biti zatvoren deo preticajne trake u dužini od 40 metara, u smeru ka Beogradu.

Radovi će biti adekvatno obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom. U isto vreme na Pančevačkom mostu izvodiće se i radovi na redovnom održavanju.

Iz „Puteva Srbije” mole sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima, kao i da povedu računa o bezbednosti radnika na mostu.

 

Ovo je definitivno znak, da je u Beograd napokon stiglo proleće jer radova i putara ima na svakom ćošku.

 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Dan studenata

    Danas je Dan studenata

    Budim se često u Borči!

    Kako je nastala fora „Budim se često u Borči“