in

Kako je nastala fora „Budim se često u Borči“

Budim se često u Borči!
Budim se često u Borči!

Borča je u svetu sporta popularna po kapitenu Partizana Saši Iliću, teniserki Bojani Jovanovski, olimpijskim kajakašicama sestrama Moldovan, jednoj od najboljih košarkašica bivše Jugoslavije Anđeliji Arbutini, ali sada i po fudbaleru Aleksu Vitselu.

Naime, Aleks je prihvatio šalu i u svlačionici pozirao sa natpisom “Budim se često u Borči“ na molbu saigrača iz Zenita Luke Đorđevića.

Pošalica je zapravo izmenjena verzija pesme Džeja “Nijedne usne se ne ljube same” i stihove “Budim se često u noći…”

Nekoliko dana pre nego što mi je Vicel izašao u susret, bio sam u Borči sa mojim drugovima iz Budve. Bilo nam je lepo tamo i palo mi je na pamet da povodom toga uradim nešto zanimljivo. Pošalica “Budim se često u Borči” je fora Borčanaca, naravno, na pesmu Džeja i mislio sam da bi to bilo idealno i uspelo je. Vitsel je dobar momak i učinio je ono što sam tražio, mnogo sam mu zahvalan na tome“, rekao je Đorđević.

Luka nije igrao fudbal u BSK kao njegov kolega iz reprezentacije Stefan Savić, ali ima društvo u Borči. On je karijeru počeo u Mogrenu i kada je stasao, prešao je u bogati Zenit, u kojem kao 18-godišnjak traži mesto u timu pored Danija, Hulka i Vicela.

„Mnogo sam napredovao od kada sam došao u Zenit, prevashodno mislim da sam sazreo kao fudbaler. A kada si svakodnevno okružen takvim igračima i trenerom poput Lučana Spaletija, moraš brzo da učiš. U početku sam često dobijao šansu, a kasnije su došli Vicel i Hulk, a Dani se vratio posle teške povrede i od tada sam manje-više na klupi. Dobro treniram i čekam svoju priliku“, naglasio je Đorđević.

Dok ne dobije svoju priliku da zaigra za Zenit, verovatno će imati vremena da smisli još neku „foru“.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Petlja Pančevački most - Lobi

    Zatvara se rampa Pančevački most u nedelju

    Radovi na ulicama Borče - Beograd put - 95

    Borčanske ulice gradilište Beograd puta