Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Hvala Vam gradjani leve obale - 2014

Za odbranu leve obale odazvalo se 200 volontera

u Vesti od
Panonski mornar – T2

Na listu regurtovanja volontera za radnu akciju na levoj obali, za 24 sata prijavilo se oko dve stotine volontera koji žele svojim delovanjem da zaštite levu obalu od najveće reke u Srbiji i Evropi, i od podzemnih voda ukoliko to bude potrebno.

Na našem portalu Lobi info na listu regrutovanja se prijavilo oko 200 volontera sa željom da pomognu svojim kućama, komšijama i naseljima leve obale Dunava.

Lista je šarenolika, podjednanko je zastupljena i muška i ženska populacija, i zapažene su jaka želja, volja i spremnost građana da pomognu u nevolji.

regrutovanje-2014

Muški deo populacije se pretežno prijavljivao za fizičke poslove, nošenje džakova, pravljenje bedema, prenos stvari iz poplavljenih mesta itd. dok se ženski prijavio za volontiranje u evakuacionim i kolektivnim centrima i punktovima za prikupljanje pomoći, vezivanje džakova, kao i pomoć sa evakuisanima i rad sa decom.

Vi i dalje možete da šaljete svoje prijave za regrutovanje jer se vodimo starom srpskom izrekom „Bolje sprečiti nego lečiti”. Zato u saradnji sa opštinom želimo imati bazu volontera kako bismo brže delovali na svojoj levoj obali Dunava.

Povezane teme:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh