in

Velika pobeda lokalnog kluba BSK Borča

BSK Borča - FK Javor
BSK Borča - FK Javor - 2.9.2012.

BSK Borča je uspela da pobedi do sad ne poraženu ekipu Javora rezultatom 1:0 (1:0). Utakmica je odigrana na „Vizelj Parku“ pred nekoliko stotina gledalaca. Očekivao se tvrd meč, jer u poslednjih šest susreta nije postignuto mnogo golova i ovaj put je kratka istorija ponovljena.

Utakmica je počela u 17 časova, vremenski uslovi su bili skoro idealni.

Prvi zvizduk
Iako je ekipa Javora pristupila meču dosta agresivnije, nakon 15 minuta igre tempo je opao. Pokušavali su gosti sa ubacivanjima sa strane, uputili nekoliko šuteva, ali su svi išli van okvira gola. Bezuspešni napadi obe ekipe su se završavali na 30 metara od oba gola, najviše se igralo na sredini bez konkretnih akcija, najaktivniji su bili pojedini navijači „borčanaca„.

Malo uzbuđenja za publiku se odigralo u 30 minutu kad je nakon oštrijeg starta domaćeg igrača došlo do verbalnog sukoba. Prvo pravo uzbuđenje je nastalo nakon izvedenog kornera i gužve u petercu gostiju, na povratnu loptu natrčao Mile Savković i zatresao mrežu Javora igrao se 36 minut. Do kraja poluvremena rezultat je ostao isti.


Poluvreme
Evidentno gosti nisu došli da izgube, nametnuli su svoj ritam od samog starta drugog poluvremena, ali sem nekoliko kornera i slabih šuteva ništa bitno se nije desilo. Igrači BSK Borče su izgleda bili zadovoljni rezultatom i delovalo je da čuvaju rezultat dugim ispucavanjima lopte. Sredinom drugog poluvremena utakmicu su obeležili malo grublji startovi i stalni ulasci medicinskog osoblja.

Nakon nekoliko izmena u obe ekipe i ulaskom svežijih igrača, tempo je definitivno skočio i igra je bila brza. Najzanimljivije je bilo u poslednjih 10 minuta, kad su gostujući igrači krenuli na nerešeno ili ništa. Usledilo je nekoliko šuteva u okvir gola, ali je golman domaćih sačuvao svoju mrežu. Zbog čestih prekida utakmica je produžena čak 5 minuta, gosti su nastavili sa pokušajima ali bez uspeha.

Publika je kao peščani sat svih 5 minuta podsećala sudiju da je kraj, ali sudija je bio pravi „švajcarac“ i ispoštovao nadohnadu vremena.

Poslednji zvizduk
Konačan rezultat: BSK Borča jedan, FK Javor nula

Vaš Lobi

BSK Borča - FK Javor BSK Borča - FK Javor BSK Borča - FK Javor

BSK Borča - FK Javor BSK Borča - FK Javor BSK Borča - FK Javor

BSK Borča - FK Javor BSK Borča - FK Javor BSK Borča - FK Javor

BSK Borča - FK Javor BSK Borča - FK Javor BSK Borča - FK Javor

BSK Borča - FK Javor BSK Borča - FK Javor BSK Borča - FK Javor

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vatrogasna sluzba Borča

Još jedan požar u Borči

Kineski most

Kineski most će ostati „Kineski Most“