in

Vaš i naš Lobi predložen za nagradu grada Beograda

Nagrada grada Beograda dodeljuje se za delo koje predstavlja najvrednije dostignuće u umetnosti, nauci, medicini, arhitekturi i urbanizmu, poljoprivredi, novinarstvu, obrazovanju, sportu i zaštiti životne sredine.

Ova nagrada se dodeljuje pojedincu ili grupi za zajedničko delo, može se dodeliti istom licu više puta. Rok za podnošenje predloga za Nagradu grada Beograda za 2017. godinu je istekao 20. februara. Odluku o dodeli nagrada donosi Odbor koji je osnovala Skupština grada. A Vaš i naš Lobi predložen je za nagradu grada Beograda iz oblasti novinarstva…

Danas smo dobili informaciju da treba da pogledamo listu kandidata za Nagradu grada Beograda. Priznajemo da smo bili prijatno iznenađeni kada smo shvatili da ove godine imamo čast da se nađemo među onima koji su predloženi za ovu nagradu u oblasti novinarstva.

Godinama se trudimo da svojim sugrađanima obezbedimo ispravne i tačne informacije u pravo vreme, da učestvujemo u razvoju lokalne zajednice na levoj obali, da utičemo na svest sugrađana o problemima i pomognemo u njihovom rešavanju.

Baš iz tog razloga, drago nam je da je naš rad prepoznat i vrednovan, kako od strane sugrađana, tako i od strane kolega novinara u drugim medijima.

Listajući liste kandidata iz različitih oblasti, shvatili smo da nismo usamljeni, već da je na ovoj listi još kandidata sa leve obale.

 

DVD „Kotež“

Za Nagradu grada Beograda „Svetislav Stojanović“ predloženi su i Tešo Ilić, podpredsednika vatrogasnog društva „Kotež“ i predsednik vatrogasne stanice „Palilula“. Za ovu nagradu predloženo je, kao vatrogasna jedinica, i dobrovoljno vatrogasno društvo „Kotež“.

Eko kviz

Za Nagradu grada Beograda u oblasti zaštite životne sredine predložen je naš komšija Borčanin Goran Vasić – Eko kviz „Prljavo ili čisto – nije isto“ koji je sa svojim timom nakon četiri godine uspešne organizacije ovog projekta na gradskom nivou sa preko 40 osnovnih škola iz Beograda uspešno organizovao prvo republicko takmicenje u Eko kvizu sa gradovima Vranjem, Zrenjaninom i Gornjim Milanovcem.

Hvala vam na poverenju koje nam svakodnevno ukazujete i što ste nam na ovaj način ponovo dokazali da smo na pravom putu.

Mi se već osećamo kao pobednici, VELIKO HVALA!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Počeo je Fistić, festival lutkarskog pozorišta za decu

    Tempo kojim se odvija restitucija na opštini Palilula