in

Uz jecaj i suze sahranjena Anđela, tragično nastradala na Pančevačkom putu

Poslednje zbogom!
Poslednje zbogom!

Devojčica koja je u petak uveče tragično nastradala na Pančevačkom putu Anđela Veličkovič (11) sahranjena je danas na groblju Zbeg u Borči. Na večni počinak uz bol, jecaj i suze ispraćen je 11-godišnji anđeo.

Više od 400 ljudi i mališana oprostilo se danas od Anđele na groblu Zbeg u Borči. Kolona belog cveća ispred malog kovčega krenula je na poslednji oproštaj.

Skrhani od bola, sa nevericom i tugom na licima i teškim koracima za njom su išli njeni najmiliji. Pogleda uprtog u daljinu majka je sve vreme u rukama čvrsto držala Anđelinu malu, belu jaknu.

Anđelu su ispratili i drugari, nastavnici i učiteljica iz OŠ „Oslobodioci Beograda”, koji su neutešno plakali i dozivali njeno ime.

Uz čitanje njihovih poruka za Anđelu kovčeg je položen u zemlju.

„Tvoja najbolja drugarica Tamara ti poručuje da te je poslušala i da će svoje kompozicije od sada svirati sporije. Da je vozio malo sporije, ti bi sada bila sa nama i za nekoliko dana slavili bismo tvoj dvanaesti rođendan. Put od kuće do škole više neće biti isti“, poručili su drugari iz odeljenja, koji su poslednji Beogradski maraton trčali za Anđelu.

Osumnjičenom 30 dana pritvora

Vozaču automobila marke „BMV“ Marku Đ. koji se sumnjiči da je u petak uveče sumanutom brzinom usmrtio Anđelu na pešačkom prelazu na Pančevačkom putu određen je pritvor od 30 dana.

Vozač automobila je bez zaustavljanja pobegao sa lica mesta da bi se kasnije prijavio policiji.

Prema nezvaničnim informacijama očevidaca, nesrećna devojčica je prelazila pešački prelaz dok je na semaforu bilo zeleno svetlo za pešake.

Izvor: Večernje novosti

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Povećana bezbednost na Zrenjanincu po uzoru na Sloveniju

    Povećana bezbednost na Zrenjanincu po uzoru na Sloveniju

    Osnovci od danas na raspustu, osmaci se spremaju za završni ispit!

    Trovanje u OŠ „Stevan Sremac“ u Borči. 14 đaka u bolnici!