USPORITE! Radar na obilaznici Pupinovog mosta

u Vesti

Pre nekoliko dana je počelo merenje prosečne brzine na autoputevima između naplatnih rampi i kažnjavanje vozača koji je prekorače.

I dok se o ovome najviše priča radari na putevima takođe rade svoj posao, što smatramo ispravnim jer je svakako potrebno kontrolisati vozače i kažnjavati one koji brzo voze.

Međutim, ne slažemo da na obilaznici koja ima tri trake i van naseljenog mesta ograničenje bude 50 km/h i samo iz tog razloga vas upozoravamo. Više o tome “Nebulozno ograničenje na obilaznici počinje da puni kasu“.

Upravo smo dobili informaciju od sugrađanina da je primećen radar na obilaznicni Pupinovog mosta u smeru ka Borči na oko 1000 metara od samog mosta. Zato usporite ako idete tim pravcem danas.

Tags:

2 Comments

  1. Usporicemo , a oce li neko da popravi rasvetu , koja se svaki dan sve vise i vise gasi na ovoj saobracajnici . Citava petlja na zrenjanincu je u mraku vec duze vreme …

    • A sto bi usporili????? Zasto ne moze da se vozi 100km/h??? Dok god cutimo ko mule klepace nas ko roblje!! Ma i treba ustvari da nas leshe na svakom koraku kad smo kukavice!!!

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Vesti

Idi na VRH