in

USPORITE! Radar na obilaznici kod Zrenjaninske petlje

Jutros je na obilaznici u smeru ka Zemunu odmah posle Zrenjaninski petlje postavljena radarska kontrola.

Navikli smo na radarsku kontrolu koji se nalazi na obilaznici posle petlje za Sportski centar Kovilovo ali na ovu lokaciju nismo.

Novo radarsko mesto je odmah posle petlje po spuštanju sa nadvožnjka, što bi narodski rekli kad ih vidiš već je kasno.

Svi znamo za problem ograničenja od 50 km/h na ovakvom putu, međutim kada se sa Zrenjaninskog puta uključujete na obilaznicu poslednji znak ograničenja je 40 kmh i posle toga vas čeka saobraćajna policija?!

Zalažemo se za povećanje bezbednosti u saobraćaju, pa ovakve vesti na neki način nisu primerene jer štite one koji „divljaju“ a njih treba dobro kažnjavati.

Međutim, postavljati radarsku kontrolu, hvaliti se da je obilaznica Zemun – Borča autoput i posle kažnjavati ako vozite 60-70km/h stvarno nema smisla!

Zato savetujemo da pogledate tačnu lokaciju radara i  usporite.

radar-obilaznica-2016-02

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Nigde kuće na puškomet, nigde trotara, nigde raskrsnice, nigde semafora, klasični auto-put, a ograničenje kao u gradu (50) … Klasični bezobrazluk za otimanje para.
    Pređeš u Zemun, gužva kao u centru, pešaci , kuće, semafori, a ograničenje 60 km na čas. Kreneš u Bgd, stari auto put za Niš i kroz centar beograda ograničenje 80 km na čas… Pa gde češ većeg lopovluka i prevare… I onda kažu: „nije to zbog para nego zbog sigurnosti u saobraćaju“

    • Sve si vrlo dobro opisao i obrazložio…klasičan bezobrazluk i lopovluk. Toliko ima prečih mesta gde bi trebalo stvarno da obezbeđuju saobraćaj, ali ne ovo im je najlakša varijanta za čerupanje građana.

  2. Ja sam skoro prosao i natrcao kao drekavac na patrolu. Bio sam na proputovanju kroz Srbiju,kretao sam se brzinom 110km/h. Opusteno.
    Odrali su me kao zeca sa 187 eurica laganih. Pored toga su me kao najjveceg kriminalca ostavili na putu sa zenom i djetetom da cekam 1h pratnju policijsku do centra,starog sajmista-Uprava saobracajne policije gdje smo jos 3 h cekali sudiju za prekrsaje.
    Hvala im najjljepsa.

DIVLJI ZAPAD! Nepoznata osoba puca na automobile u Krnjači

Ograničenje na obilaznici, radar, LOBI

Nebulozno ograničenje na obilaznici počinje da puni kasu