Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

USPORITE! Radar na obilaznici kod Zrenjaninske petlje

u Vesti od
Tara – T2

Jutros je na obilaznici u smeru ka Zemunu odmah posle Zrenjaninski petlje postavljena radarska kontrola.

Navikli smo na radarsku kontrolu koji se nalazi na obilaznici posle petlje za Sportski centar Kovilovo ali na ovu lokaciju nismo.

Novo radarsko mesto je odmah posle petlje po spuštanju sa nadvožnjka, što bi narodski rekli kad ih vidiš već je kasno.

Svi znamo za problem ograničenja od 50 km/h na ovakvom putu, međutim kada se sa Zrenjaninskog puta uključujete na obilaznicu poslednji znak ograničenja je 40 kmh i posle toga vas čeka saobraćajna policija?!

Zalažemo se za povećanje bezbednosti u saobraćaju, pa ovakve vesti na neki način nisu primerene jer štite one koji “divljaju” a njih treba dobro kažnjavati.

Međutim, postavljati radarsku kontrolu, hvaliti se da je obilaznica Zemun – Borča autoput i posle kažnjavati ako vozite 60-70km/h stvarno nema smisla!

Zato savetujemo da pogledate tačnu lokaciju radara i  usporite.

radar-obilaznica-2016-02

Zanimljivo:  Jedna osoba povređena u udesu na Pupinovom mostu

3 komentara

  1. Ima razloga zasto je 50 km/h,neka je fora da je to lokalni put i treba da predje u savezni…nisam ni ja skapirao bas najbolje

  2. Nigde kuće na puškomet, nigde trotara, nigde raskrsnice, nigde semafora, klasični auto-put, a ograničenje kao u gradu (50) … Klasični bezobrazluk za otimanje para.
    Pređeš u Zemun, gužva kao u centru, pešaci , kuće, semafori, a ograničenje 60 km na čas. Kreneš u Bgd, stari auto put za Niš i kroz centar beograda ograničenje 80 km na čas… Pa gde češ većeg lopovluka i prevare… I onda kažu: “nije to zbog para nego zbog sigurnosti u saobraćaju”

    • Sve si vrlo dobro opisao i obrazložio…klasičan bezobrazluk i lopovluk. Toliko ima prečih mesta gde bi trebalo stvarno da obezbeđuju saobraćaj, ali ne ovo im je najlakša varijanta za čerupanje građana.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh