in

DIVLJI ZAPAD! Nepoznata osoba puca na automobile u Krnjači

Poslednjih dana u Krnjači nepoznata osoba nasumično puca na automobile koji prolaze ulicom Partizanski blok 3. Srećom niko nije ozbiljnije povređen.

Naime, nepoznata osoba puca na automobile koji prolaze ulicom. Iako gađa stakla, prema rečima sugrađanima, bilo je nekoliko rikošeta koji su završili na obližnjem gradilištu gde su se dva radnika žalila na povrede.

Pomenuta situacija je stvorila veliku napetost među stanarima u ovoj, ali i susednim ulicama. Roletne na prozorima su spuštene, građani se plaše da izađu iz svojih domova a deca se više ne igraju u naselju.

Prema rečima stručnjaka sumnja se na malokalibarsko oružje jer vazdušna puška ne bi mogla da razbije staklo na automobilu sa veće udaljenosti. Policija traga za nepoznatom osobom.

Pogledajte kompletnu vest na Beogradskoj hronici

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Da li je ovo realno?!?! Pa gde je policija da ga traži dan noć???? Ako puca na automobile može sa ubije nekog u njima. Deca najčešće sede u svojim sedištima pozadi oni su najugroženiji. Puka je sreća da niko nije stradao. Ne mogu da verujem da puca već danima a niko ništa.

  2. Zaista šokantno i zvuči kao prvoaprilska sala! Policija nije opkolila ceo kraj!? Niko nije video iz kog pravca je pucano!?Balisticka analiza nije otkrila ugao pod kojim je pucano da bi se lociralo mesto sa kojeg je pucano!?

Otvoren 42. Međunarodni sajam pčelarstva „Tašmajdan 2016“

USPORITE! Radar na obilaznici kod Zrenjaninske petlje