in

Uskoro će biti saniran trotoar preko Pančevačkog mosta

Udruženje građana „Ulice za bicikliste“ je na svojoj Facebook stranici objavilo vest da će uskoro biti saniran trotoar preko Pančevačkog mosta.

Oni su tražili odgovor od Instituta za puteve Beograd kada će biti saniran prolaz za pešake, koji ujedno koriste i biciklisti, nakon čega su i obelodanili dopis.

– Posao na popravci na pančevačkom mostu je u redovnoj proceduri. Nove ploče su napravljene na betonskoj bazi GP Mostogradnja i trenutno se radi na usaglašavanju anlaiza cena kao i predmera i predračuna radova između izvođača i nadzornog organa. Sa sigurnošću se može reći da će posao biti završen u toku februara meseca, ukoliko ne bude došlo do drastičnog pogoršanja vremenskih uslova koji diktiraju dinamiku radova – saopšteno je iz Instituta.

Pored Instituta za puteve dobili su odgovor i od JP Putevi Srbije koji su još jednom potvrdili da je problem sa Pančevačkim mostom njegova nadležnost između Železnica Srbije, JP Putevi Srbije i Grada Beograda.

Međutim, problem sa pločama betonske staze je evidentan i nephodno je otkloniti ga stoga je dat nalog GP Mostogradnja, kako bi se oštećene i popucale zamenili novim.

Što bi naš narod rekao „Živi bili, pa videli“

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

APEL NADLEŽNIMA! Uvođenje novih polazaka na liniji 85

Renato Grbić dobio orden, LOBI

Naš Renato dobio orden