Renato Grbić dobio orden, LOBI

Naš Renato dobio orden

u Vesti

Danas je povodom Dana državnosti održan prijem na Andrićevom vencu u zgradi predsedništva. Domaćin je bio predsednik Srbije Tomislav Nikolić a gosti brojne javne ličnosti i zaslužni građani koji su dobili priznanja i zasluge za svoja dela.

Renato Grbić dobio orden, LOBI

Među najzaslužnijima je i naš Renato Grbić. Spasitelj mnogima dobio je zlatnu medalju za hrabrost “Miloš Obilić” od predsednika Srbije kao priznanje i zahvalnost za svoja velika životna dela, a to su spasavanje ljudskih života.

Jedno veliko bravo i hvala Renato! Moramo odati još jednom divljenje ovom čoveku koji je mnogo puta pokazao svoju hrabrost i požrtvovanje i na taj način mnoge ljude spasio od sigurne smrti.

Čestitamo i ostalim sugrađanima na dodeljenom priznanju i zahvaljujemo im se na doprinosu koji su ostvarili za naš narod.

2 Comments

  1. Najzaslužniji za to su dva naša sugrađanina iz KRNJAČE i KOTEŽA. Oni su pokrenuli inicijativu. Napisali i skupili na stotine potpisa od doktora,profesora,radnika i niko nije negativno reagovao. Svi su bili oduševljeni. Drago nam je da je predlog prošao i PONOSNI SMO NA NAŠEG RENATA I PONOSNI SMO NA NAŠ KRAJ NA NAŠU LEVU OBALU…!

  2. Bravo Renato! Ne samo hrabar i pozrtvovan vec i covek sa stavom i etikom!Medalja je otisla u prave ruke.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.