Uklonjene deponije u Kotežu i Jabučkom Ritu - www.lobi-info.rs

Uklonjene deponije u Kotežu i Jabučkom Ritu

1 minut za čitanje
1
Uklonjene deponije u Kotežu i Jabučkom ritu - 2015

Danas su u Kotežu i Jabučkom ritu radnici gradskih komunalnih preduzeća ukolonili divlje deponije.

U akciji čišćenja pored radnika učestvovali su i volonteri.

Uklanjanje divljih deponija deo je velike akcije prolećnog čišćenja, koja je pokrenuta početkom aprila.

– Uklanjanje „divljih” deponija bio je jedan od prioritetnih poslova komunalnih preduzeća u proteklom periodu a ostvareni rezultati u prethodnih mesec dana su impresivni, rekao je Borko Milosavljević, pomoćnik gradonačelnika za komunalne sisteme.

Uklonjene deponije u Kotežu i Jabučkom ritu  - 2015 Uklonjene deponije u Kotežu i Jabučkom ritu  - 2015 Uklonjene deponije u Kotežu i Jabučkom ritu  - 2015

Miroslav Bogdanović, direktor JKP „Gradska čistoća”, istakao je da je u proteklih mesec dana u akciji prolećnog čićenja bilo angažovano oko 1.000 radnika „Čistoće” i 200 vozača ovog preduzeća, koji su uz pomoć svih potrebnih specijalizovanih mašina i kamiona dali veliki doprinos da grad postane čistiji.

U današnjoj akciji, kao i u svim dosadašnjim učestvovali su i radnici JKP „Zelenilo Beograd” i JKP „Beograd-put” sa svom potrebnom mehanizacijom kako bi se uklonile divlje deponije.

1 Comment

  1. SVE POHVALE ,ALI KADA CE DA SE SETE OPSTINARI DA SREDJUJU NASELJE GARDA I RADIO STANICU NA STRANI PANCEVACKOG PUTA.TO JE ISTO KRNJACA OPSTINA PALILULA.OD LUTALICE PASA DO ZELENILA I JAVNE RASVETE.SVAKA DRUGA SIJALICA GORI,A I KAMIONI I PRIVATNA VOZILA JURE KAO DA SU NA TRKAMA A NEMAMO TROTOARE I DECA IDU U SKOLU I PLASIMOSE DA NEKO NE NASTRADA.A REKLI SU DA CE DA UVEDU LOKAL AUTOBUS ZA DECU I ODRASLE JER JE VELIKA DALJINA DO STANICE-SEBESA PANCEVACKI PUT.IDU PESKE. GLAVNE ULICE MAKSIMA GORGOG DO SEBESA OD OVE STRANE.SAMO SREDJUJU ZRENJANINSKI PUT BORCA,OVCA,JABUKA,KOTEZ KRNJACA.TA STRANA SE STALNO SREDJUJE I CISTI A KOD NAS NISTA.HVALA UNAPRED NA SARADNJI SRDACNI POZ OD GRADJANA KRNJACE -NASELJE GARDA.

Leave a Reply

Prethodna priča

40. Prvomajski uranak u Besnom Foku uz vola na ražnju

Gde sutra na levoj obali možete kupiti ćevape i pivo - 2015
Sledaća priča

Gde sutra na levoj obali možete kupiti ćevape i pivo

Poslednje od Vesti