Gde sutra na levoj obali možete kupiti ćevape i pivo - 2015

Gde sutra na levoj obali možete kupiti ćevape i pivo

u Iz mog ugla...

Prvi maj nije mogao “pasti” na bolji dan nego u petak pa svi imamo produženi vikend.

Međutim, skraćena radna nedelja je svima pa i nama bila naporna jer smo morali da završimo sve kako bi rasterećeni dočekali praznik rada.

Verujemo da među vama, našim čitaocima, ima onih koji nisu stigli da se organizuju i kupe sve što je potrebno za prvomajski uranak.

Roštilj, ćumur, pivce, salata i prvi maj može da počne

Nije nam bilo teško pa smo umesto vas pozvali veći broj mesara i podruma pića na levoj obali i proverili da li sutra rade i do kada.

Gde sutra na levoj obali možete kupiti ćevape i pivo - 2015
 
Prvo smo pozvali mesaru “Karlito” u Borči i od veoma prijatnog radnika saznali da sutra rade normalno odnosno od 6 do 23h. Još nam je rekao da smo mi deseti koji zovemo, tako da nismo jedini a sa druge strane znači da ima onih koji nisu spremni pa će im ovo dobro doći.

Saznali smo da je cena ćevapa standardna i da su 100% od mesa, što mogu i da garantuju, a pošto smo tražili puno informacija od radnika Karlita i osušilo mu se grlo, obećali smo jedno pivce.

Potom smo nazvali još dve mesare u Borči, mesara “Pufta” radi skraćeno od 8 do 15h a mesara “Lola” radi od 7 do 18h. Ako ima onih koji žele da porane na uranak onda preporučujemo mesare “Matijević” i “SMKR Saša” koje rade od 6.30 do 15h, odnosno od 6 do 20h.

Ne bi bilo fer da proveravamo samo u Borči pa smo nazvali mesaru “Stefanović” u Krnjači, ali niko se nije javio. Dok smo u susednom Kotežu u mesari “Pastuv” saznali da rade skraćeno od 8 do 15h ali ako bude posla i duže će raditi.

Sledeće na spisku je ćumur, nismo nikog kontaktirali jer to možete pronaći u svakoj lokalnoj prodavnici koje će sutra sigurno raditi a tu je i pijaca.

Na obe pijace u Borči i Kotežu možete kupiti povrće za salatu jer sve pijace rade normalno od 6 do 19h.

Gde sutra na levoj obali možete kupiti ćevape i pivo - 2015
 
E sad pivce za živce… Pored prodavnica u “lokalu” pivo ili gajbe možete kupiti i u podrumu pića “Neretva” u Borči od 8 do 14h. Podrum pića “Šorti” je definitivno najrasporonjeniji na levoj obali i on će sutra raditi od 7 do 16h.

Nadamo se da smo vam makar malo pomogli kako da se sutra lepo spremite za 1. maj.

Prilikom razgovora smo se svima zahvalili i iz navike rekli vidimo se sutra, ali pošto sigurno nećemo stići sve da posetimo, verujemo na naši sugrađani hoće.

Prijatno i živeli!

Tags:

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Iz mog ugla...

Lider i liderstvo u Srbiji

Lider i liderstvo

Ukoliko danas želite da opstanete na tržištu, potrebne su vam ideje. U…

Idi na VRH