in

Udes na Zrenjaninskom putu blokirao saobraćaj

Udes na Zrenjaninskom putu
Udes na Zrenjaninskom putu

Večeras oko 19h došlo je do udesa na Zrenjaninkom putu kada je putničko vozilo pokušalo da se uključi na Zrenjaninski put i tada udarilo u autobus na liniji 101.

Na srću nema povređenih, ali je stvorena ogromna gužva jer su obe trake bile blokirane dok policija nije izašla na uviđaj.

Još jedna nesreća na Zrenjaninskom putu prouzrokovana nepažnjom vozača izazvala je totalni kolaps u kojem je saobraćaj u pravcu grada i u smeru ka Padinskoj Skeli bio blokiran čak 40 minuta. Do udesa je došlo kada je putničko vozilo, koje se kretalo iz Šišatovačke pokušalo da se priključi na glavni put pri čemu je došlo do kontakta sa autobusom na liniji 101, koji se kretao u smeru ka Padinskoj Skeli. Vozač autobusa je pokušao da izbegne auto prešavši u drugu traku, ali bezuspešno.

Na lice mesta je izašla policijska patrola iz stanice MUP Borča i Udes na Zrenjaninskom putu 06.10.2013.Hitna pomoć ali kako nije bilo povređenih niko nije hospitalizovan.

Policijska patrola je ostala na licu mesta kako bi sačekala saobraćajnu policiju da izvrši uviđaj i u međuvremenu regulisala saobraćaj, jer je autobus preprečio obe trake, pa je zbog toga sobraćaj bio obustavljen.

Na svu sreću povređenih nema, ali nervoznih građana ima mnogo jer je saobraćaj dugo bio u zastoju. Dve trake zatvorene, saobraćaj obustavljen, građanima je jedno preostala duga šetnja do svojih toplih domova. Apelujemo na vozače da ova deonica puta zahteva obazriviju i bezbedniju vožnju.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Policajci u civilu brinu o bezbednosti vozača GSP-a - 05.10.2013

    Vozači GSP-a dobili pojačanje

    Na alkotestu palo 120 vozača, pljuštale kazne ali i zatvor u Padinskoj Skeli otvorio vrata!

    Saobraćajna policija pooštrava kontrolu na 50 punktova