in

U nerazvijenom delu Palilule biće asfaltirane 32 ulice

Rekonstrukcija dela ulice Mije Kovačevića od Bogoslovije do Ulice Čarlija Čaplina završena je pet dana pre roka. Ali zašto je to važno za levu obalu?

Siniša Mali, gradonačelnik Beograda, je obišao završene radove i najavio nove rekonstrukcije ulica u glavnom gradu.

Tom prilikom se predsednik naše opštine Aleksandar Jovičić zahvalio gradonačelniku Beograda što su iz budžeta odvojena sredstva za taj vid investicije ocenjujući da Palilula, kao najveća teritorijalna opština u gradu, zaslužuje da ima dobru infrastrukturu. 

– Hvala gradonačelniku i direktoru Agencije za investicije što pokušavaju na sve moguće načine da osposobe i podignu kvalitet života sugrađana na opštini Palilula – rekao je Jovičić. 

On je rekao da su zahvaljujući gradu iz kapitalnog budžeta odvojili 100 miliona dinara za asvaltiranja 32 ulice i to pre svega na nerazvijenom delu opštine, a to je leva obala Dunava. 

Kako kaže, sa asfaltiranjem 32 ulice krenuće se u toku jula, početkom avgusta. 

Prema njegovim rečima, to znači da Beograd i Palilula idu napred i da građani osećaju rezultate, pre svega, kada je u pitanju podizanje kvaliteta života.

Pitamo vas jel osecaće?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

8 Comments

  1. Vidi Mali. Koje 32 ulice. To ste obacali prilikom prodaje zemljišta. Dobro, bar nekoga morate da ispostujete. Samo Krnjaču treba da krase bulevari a ne ulicice. Ajde mnogo vas je lagao ovaj narod koji skoro vek ima kucu u Krnjači. Doveli ste nam firme i pun kurac stanara kojm pogled s prozora bije na crkve i skupstinu. A nas potapanje. Jer sam ja napravio kucu do svoje cetrdesete, vodeći se onom Ko za zivota nije jednu kuću skupio, taj traga nije ostavio. I sada 100 I kusur kvadrata gledam kako tone. Dacemo bre Mali mi pola para, preskočice kao uvek. Uzmi to uradi i imaces armiju ljudi iza sebe. Niko nije, ali jeste Mali. Ako se tu ne pronalazis daj kinezi ma i preseci vrpcu…. Jedan od vas bi u svakoj vladi bio rasporedjen da zivi na mestu poput Krnjače. Možda. Ma resenja ima, nema vodje…

  2. Колико ми не користимо масу за притисак. 1О% града живи на левој обали а ни 0.10% нема улагања. Треба се организовати и блокирати цео град до промене односа према ЛО.
    Од камена темељца за дом здравља у Борчи прошле су деценије, сада од слика новог пред изборе године су прошле, а данас знамо да није ни у плану.
    32 улице? већ други циклус избора иста прича? Канализација за 3 године, које прођоше без и да се почне изградња…
    Дај нађите које су…има патрљака од 50 метара у Крњачи, ширине мало преко 2м. Осећам да је 18 улица у граду много већи део пара (наводно 100 милиона) него 32 на левој обали. А по броју становника овде мора преко 2 трећине пара + нове саобраћајнице, видови превоза, привредне зоне, школе, вртићи, култура, забавни садржаји, базени…

  3. Sta je sa prostorom od Koteza do Borce blize Dunavu? To je ogroman prostor zaraslo u korov. Tu su njive koje niko ne odrzava. Znam puno njih koji bi prodali njive i to za male pare. A tu moze da se izgradi taj treci Beograd. Stanovi. Obdanista. Skole. Pijaca. Sve sto je potrebno za normalan zivot. Sto u Ovci kada je ovo blize mostu. Mnogi bi vrlo rado tu zivelu. Razmislite i obidjite taj deo.

  4. Stidite se svi iz grada.Ulice u haosu,pogotovo u Partizanskom bloku,sve su razrovane..Kanali prepuni smeca,zapuseni,kanali kisna\e kanalizacije zarasli,,zakrpe od asfalta u svakoj ulici,i to preko one stvari sve zakrpljeno i sa cekanjem od pola godine… Smrdi i izliva se na svakom cosku,glavni kanali puni otpada i fekalija,od smrada ne moze se proci…SRAMOTA,,,,,,,…

Večeras i sutra zaprašivanje komaraca iz aviona i sa zemlje

Razvoj infrastrukture do 2033. godine bez većih investicija na levoj obali