in

U nedelju udruženja i sugrađani čistili i Krnjaču od smeća

Kako smo i najavili, na inicijativu udruženja „Bela čaplja“, udruženja građana i sugrađani su se okupili u nedelju u Krnjači kako bi očistili pešačku stazu i kanale duž staze, pored Zrenjaninskog puta.

To što se vreme pokvarilo nije pokolebalo sve okupljene sugrađane iz Krnjače, ali i iz komšijskih naselja Kotež i Borča, da se prihvate posla i očiste nagomilano smeće koje se po Krnjači razvlači godinama.

Akciju udruženja „Bela čaplja“ podržala su i udruženja „Eko Pančevački rit“ iz Borče, kao i „UG Kotež“ iz Koteža. I što je najvažnije, akciju je podržalo i JKP Gradska čistoća.

Iz Gradske čistoće su se pojavili baš u momentu kada smo se već uplašili od velikog broja džakova punih smeća, koji su se cedili na trotoaru! – kažu organizatori akcije

Zanimljivo je primetiti da se udruženja sve više međusobno pomažu u zajedničkom nastojanju da levu obalu učinimo lepšom za život. Udruženim akcijama priključuje se i sve veći broj sugrađana, kako njihova ekološka svest raste.

Nadamo se da će svi sugrađani poštovati rad i trud koji su ovog vikenda aktivisti udruženja i okupljeni sugrađani uložili kako bi nas oslobodili smeća i u Krnjači.

Sledeći put kada budete želeli da bacite papir od keksa ili praznu flašu od soka, setite se toga!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sinoć u Borči oboren skuter, jedna osoba povređena

Delovi Borče danas ostaju bez struje zbog radova