in

U nedelju u Krnjači velika akcija čišćenja duž Zrenjaninskog puta

Nakon velikog broja akcija koje su organizovala ekološka udruženja sa leve obale, očekuje nas i akcija čišćenja kanala i pešačke staze duž Zrenjaninskog puta. Ovu akciju organizuje udruženje „Bela čaplja“ iz Krnjače.

Već smo pisali o tome koliko je ovaj deo Krnjače kritičan kada je u pitanju nagomilavanje velike količine smeća. Najviše smeća ostaje bačeno na autobuskim stajalištima u Krnjači, na pešačkim stazama i drenažnim kanalima koji su uz pešačke staze.

Kako saznajemo u nedelju 14. aprila, sa početkom od 10.00 časova, aktivisti udruženja i sugrađani koji im se pridruže, čistiće deo između ulica Grge Andrijanovića i Grge Andrijanovića 4. deo. Čistiće se obe strane Zrenjaninskog puta.

Dodatno, saznajemo da će se ovoj akciji pridružiti i druga ekološka udruženja sa leve obale, čime će se još jednom pokazati koliko je međusobna saradnja važna.

Okupljanje svih koji žele da pomognu je ispred vrtića „Kung Fu Panda“, prekoputa kafane „Bitolj“ u Krnjači.

Oni koji se pridruže ovom čišćenju u nedelju, trebalo bi da ponesu nešto od pribora za čišćenje (metlu, lopatu, grabulju). 

Nadamo se da će i sugrađani iz Krnjače pokazati veliko interesovanje za ovu i slične akcije, ali i da će se pridružiti komšije iz drugih delova leve obale.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Danas i sutra deratizacija i suzbijanje komaraca na Paliluli

    Uskoro u Kotežu 25. po redu „Dečje Vaskršnje radosti“