U Krnjači okovani fekalijama dok čekaju na popravku pumpe - www.lobi-info.rs

U Krnjači okovani fekalijama dok čekaju na popravku pumpe

2 minuta za čitanje
1

Već godinama poznata je činjenica da Krnjača ima ozbiljan problem zbog nepostojanja kanalizacije. Zgrade u Krnjači imaju septičke jame, isto kao i privatne kuće, samo za njih je ovaj problem daleko ozbiljniji.

Oko zgrade plivaju fekalije

Kako kažu sugrađani koji žive na Zrenjaninskom putu, u zgradi na broju 34, njihova septička jama izlila se još početkom maja. Nažalost, svaki put kada do toga dođe, ova, ali i dve obližnje zgrade koje imaju sličan problem, postanu okovana fekalnim vodama.

Stvarno se bojimo moguće zaraze, a smrad je potpuno nepodnošljiv! – žale se sugrađani

Ovaj problem je davno prijavljen. Predsednik opštine dolazio je lično i obećao sugrađanima da će cisterne prazniti septičku jamu redovno sve dok se ne popravi pumpa čiji je kvar i doveo do ove situacije.

Do zgrade preko „mostića“

I zaista cisterne su dolazile, ali samo četiri puta, prema rečima sugrađana iz ovih zgrada. Pumpa je u međuvremenu odneta na popravku, ali još uvek nije popravljena, a cisterne više ne dolaze.

A otpadne fekalne vode, već uveliko ulaze u zgrade. Jedini način da stanari dođu do svojih domova je put preko improvizovanih mostića na ulazima.

Morate priznati, živeti u ovakvim uslovima nije ni malo prijatno! A postaje i neverovatno, kada shvatite da je u pitanju naselje koje je od samog centra grada udaljeno manje od 10 kilometara.

1 Comment

  1. Ovde se kao i uvek u Srbiji resava posledica a ne uzrok.
    Zatvaranje ociju pred divljom gradnjom naplacuje svoj danak…

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Na završnom testu iz matematike zadaci namučili maturante

Sledaća priča

Grad nema ništa protiv otvaranja privatnih vrtića, ali će pooštriti kriterijume

Poslednje od Vesti