U Krnjači okovani fekalijama dok čekaju na popravku pumpe - www.lobi-info.rs

U Krnjači okovani fekalijama dok čekaju na popravku pumpe

2 minuta za čitanje
1

Već godinama poznata je činjenica da Krnjača ima ozbiljan problem zbog nepostojanja kanalizacije. Zgrade u Krnjači imaju septičke jame, isto kao i privatne kuće, samo za njih je ovaj problem daleko ozbiljniji.

Oko zgrade plivaju fekalije

Kako kažu sugrađani koji žive na Zrenjaninskom putu, u zgradi na broju 34, njihova septička jama izlila se još početkom maja. Nažalost, svaki put kada do toga dođe, ova, ali i dve obližnje zgrade koje imaju sličan problem, postanu okovana fekalnim vodama.

Stvarno se bojimo moguće zaraze, a smrad je potpuno nepodnošljiv! – žale se sugrađani

Ovaj problem je davno prijavljen. Predsednik opštine dolazio je lično i obećao sugrađanima da će cisterne prazniti septičku jamu redovno sve dok se ne popravi pumpa čiji je kvar i doveo do ove situacije.

Do zgrade preko „mostića“

I zaista cisterne su dolazile, ali samo četiri puta, prema rečima sugrađana iz ovih zgrada. Pumpa je u međuvremenu odneta na popravku, ali još uvek nije popravljena, a cisterne više ne dolaze.

A otpadne fekalne vode, već uveliko ulaze u zgrade. Jedini način da stanari dođu do svojih domova je put preko improvizovanih mostića na ulazima.

Morate priznati, živeti u ovakvim uslovima nije ni malo prijatno! A postaje i neverovatno, kada shvatite da je u pitanju naselje koje je od samog centra grada udaljeno manje od 10 kilometara.

1 Comment

  1. Ovde se kao i uvek u Srbiji resava posledica a ne uzrok.
    Zatvaranje ociju pred divljom gradnjom naplacuje svoj danak…

Leave a Reply

Prethodna priča

Na završnom testu iz matematike zadaci namučili maturante

Sledaća priča

Grad nema ništa protiv otvaranja privatnih vrtića, ali će pooštriti kriterijume

Poslednje od Vesti