U Borči počelo kažnjavanje bahatih vozača - www.lobi-info.rs

U Borči počelo kažnjavanje bahatih vozača

1 minut za čitanje
9

Kako su nam javili sugrađani, jutros je u naselju Centar 3 u Borči primećena patrola koja kažnjava nepropisno parkirana vozila.

Iako se mnogi sugrađani neće obradovati ovakvom potezu, konačno je došlo vreme da se uspostvai red i u Borči. Majke sa malom decom i dečijim kolicima najbolje znaju koliko često od parkiranih vozila ne mogu da prođu stazama predviđenim za pešake.

Preporuka za vozače je da svoja vozila propisno parkiraju kako bi izbegli kazne.

9 Comments

  1. Da i majke i očevi odlično znaju kako je to svadjati se sa seljacima koji jako bahato parkiraju svoja vozila gde stignu po celoj Borči. A niste naveli i parkove! A o nestajanju pešacima na pešačkom prelazu i da nepričam. Idite malo prošetajte. Napravite neku ankete, šta ljudima smeta u naselju. Ima dosta toga. Cela Borca zna da policija u Borči (koja ima svoju stanicu) nerafe ama baš išta. Ceo dan kafana.

    • Parkiranje je zabranjeno na svakom mestu na kom ne postoji znak da je dozvoljeno, tako stoji u zakonu. Inace, nije mi jasno koja je poenta da napises kaznu i odes? Taj auto ostaje tu dok vlasnik ne dodje i ne pomeri ga, a za to vreme je prolaz i dalje zakrcen.

  2. Прво се сагради 100.000 нелегалних квадрата без паркинга за станаре, па када се уселе онда кажњавај за паркирање. Не оправдавам непрописно паркирање, само констатујем да све ове зграде које ничу немају папире, и да ће комунални терет придошлица сви да сносимо, а инвеститори и општинари ће да покупе кајмак, јер нико од њих ту не живи, наравно

Leave a Reply

Prethodna priča

Bajka "Ukradena princeza" stiže u bioskope

Sledaća priča

Počelo preuzimanje kartica i za penzionere sa Palilule

Poslednje od Vesti