in

U Borči počelo kažnjavanje bahatih vozača

Kako su nam javili sugrađani, jutros je u naselju Centar 3 u Borči primećena patrola koja kažnjava nepropisno parkirana vozila.

Iako se mnogi sugrađani neće obradovati ovakvom potezu, konačno je došlo vreme da se uspostvai red i u Borči. Majke sa malom decom i dečijim kolicima najbolje znaju koliko često od parkiranih vozila ne mogu da prođu stazama predviđenim za pešake.

Preporuka za vozače je da svoja vozila propisno parkiraju kako bi izbegli kazne.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

9 Comments

  1. Da i majke i očevi odlično znaju kako je to svadjati se sa seljacima koji jako bahato parkiraju svoja vozila gde stignu po celoj Borči. A niste naveli i parkove! A o nestajanju pešacima na pešačkom prelazu i da nepričam. Idite malo prošetajte. Napravite neku ankete, šta ljudima smeta u naselju. Ima dosta toga. Cela Borca zna da policija u Borči (koja ima svoju stanicu) nerafe ama baš išta. Ceo dan kafana.

  2. Прво се сагради 100.000 нелегалних квадрата без паркинга за станаре, па када се уселе онда кажњавај за паркирање. Не оправдавам непрописно паркирање, само констатујем да све ове зграде које ничу немају папире, и да ће комунални терет придошлица сви да сносимо, а инвеститори и општинари ће да покупе кајмак, јер нико од њих ту не живи, наравно

Bajka „Ukradena princeza“ stiže u bioskope

Počelo preuzimanje kartica i za penzionere sa Palilule