Tokom prvomajskih praznika Kotežani pretrpeli teror piromana (FOTO) - www.lobi-info.rs

Tokom prvomajskih praznika Kotežani pretrpeli teror piromana (FOTO)

2 minuta za čitanje

Tokom prvomajskih praznika u naselju Kotež sugrađani su proživeli čitav niz incidenata, jer su nepoznati počinioci tokom noći podmetali požare u više ulaza u zgrade u ovom naselju.

Kako saznajemo na osnovu objava sugrađana iz Koteža, požari su podmetnuti u više od 10 ulaza i to u noćnim satima, a o svemu je obaveštena i policija i vatrogasna služba.

Prema rečima sugrađana po ulazima zgrada su ubacivane krpe natopljene naftom i zapaljene. Ulazi su bili puni dima, a nažalost i stanovi sugrađana. 

Šokirani smo i zgroženi fotografijama i objavama o podmetnutim požarima u zgradama u naselju. Prošle noći je prijavljeno više požara u ulazima naših zgrada. Mi smo kontaktirali policiju o svakom od ovih požara. Upoznati su sa svim slučajevima – objavilo je udruženje građana Kotež

Kako dodaju u svojoj objavi policija je pronašla vozilo koje su koristili počinioci i traga za počiniocima. U ovom naselju će biti pojačane i policijske patrole.

UG Kotež je uz ovo apelovalo na sugrađane iz ovog naselja da prijave policiji ovakve i slične situacije i sumnjiva lica.

U mnogima od ovih zgrada žive i porodice sa malom decom. Prilikom podmetnutih požara stradala su između ostalog i dečija kolica koja su bila „parkirana“ u ulazima zgrada.

Ostaje nejasno čime su sugrađani iz Koteža zaslužili ovakvu vrstu maltretiranja i zašto su obični građani morali da pretrpe strah i stres zarad nečije bahatosti.

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Gradski prevoz samo za zaposlene, ko nema mesečnu plaćaće dnevnu kartu

Sledaća priča

Unija "Treći Beograd" vratila Roda marketu njihov otpad (FOTO)

Poslednje od Vesti