in

Tokom prvomajskih praznika Kotežani pretrpeli teror piromana (FOTO)

Tokom prvomajskih praznika u naselju Kotež sugrađani su proživeli čitav niz incidenata, jer su nepoznati počinioci tokom noći podmetali požare u više ulaza u zgrade u ovom naselju.

Kako saznajemo na osnovu objava sugrađana iz Koteža, požari su podmetnuti u više od 10 ulaza i to u noćnim satima, a o svemu je obaveštena i policija i vatrogasna služba.

Prema rečima sugrađana po ulazima zgrada su ubacivane krpe natopljene naftom i zapaljene. Ulazi su bili puni dima, a nažalost i stanovi sugrađana. 

Šokirani smo i zgroženi fotografijama i objavama o podmetnutim požarima u zgradama u naselju. Prošle noći je prijavljeno više požara u ulazima naših zgrada. Mi smo kontaktirali policiju o svakom od ovih požara. Upoznati su sa svim slučajevima – objavilo je udruženje građana Kotež

Kako dodaju u svojoj objavi policija je pronašla vozilo koje su koristili počinioci i traga za počiniocima. U ovom naselju će biti pojačane i policijske patrole.

UG Kotež je uz ovo apelovalo na sugrađane iz ovog naselja da prijave policiji ovakve i slične situacije i sumnjiva lica.

U mnogima od ovih zgrada žive i porodice sa malom decom. Prilikom podmetnutih požara stradala su između ostalog i dečija kolica koja su bila „parkirana“ u ulazima zgrada.

Ostaje nejasno čime su sugrađani iz Koteža zaslužili ovakvu vrstu maltretiranja i zašto su obični građani morali da pretrpe strah i stres zarad nečije bahatosti.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Gradski prevoz samo za zaposlene, ko nema mesečnu plaćaće dnevnu kartu

Unija „Treći Beograd“ vratila Roda marketu njihov otpad (FOTO)