in

Unija „Treći Beograd“ vratila Roda marketu njihov otpad (FOTO)

Udruženja sa leve obale i to Eko Pančevački Rit, Bela čaplja i UG Kotež, koja su deo unije „Treći Beograd“, u subotu su posetila objekat Roda megamarketa na Zrenjaninskom putu i to ne lepim povodom.

Razlog ove posete bio je bahati postupak odgovornih u ovom trgovinskom objektu. Naime, posle Uskrsa gomila reklamnog materijala Roda marketa bačena je na nasip u Kotežu.

Zato su udruženja iz unije „Treći Beograd“ pronašli u našoj životnoj sredini izgubljene stvari društveno odgovornog preduzeća i kao pošteni nalazači odneli i vratili vlasniku.

Poruka svim neodgovornim kompanijama: Zbrinjavajte svoj otpad na zakonom propisan način jer sledeći put izgubljene stvari vratiće vam Gradski sekretarijat za zaštitu životne sredine, a oni će vam sigurno tražiti pripadajuću nagradu za vraćene stvari, što mi ovom prilikom nismo tražili.

Kako udruženja navode, od sada će svakoj firmi koja ovako postupi vraćati otpad, a podnosiće i prijave nadležnim organima.

Vreme je da svi privredni subjekti, ali i bahati pojedinci, shvate da naselja leve obale nisu divlje deponije, nego mesto gde žive ljudi!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Tokom prvomajskih praznika Kotežani pretrpeli teror piromana (FOTO)

Vraćamo se u normalu! Ogromna gužva na Pančevačkom mostu