in

Šverceri slave propast Bus Plusa

Šverceri slave propast Bus plusa
Šverceri slave propast Bus plusa

Javnim gradskim prevozom u Beogradu, patroliraće samo 290 kontrolora firme „Apex“ jer budžetom grada Beograda nije planiran ugovor njiovim kolegama iz GSP-a. Čak je 700 kontrolora GSP-a ostalo bez posla a „Apex“ ne želi da zapošljava više od 290 kontrolora.

U Sekretarijatu za saobraćaj, Direkciji za javni prevoz kao i u GSP-u došlo je do kadrovskim promena koje su uticale na menjanje poitike kontrole naplate karata u javnom gradskom prevozu. Budžet grada Beograda ne planira isplatu zarada kontrolorima GSP-a tako da kontrolu karata od početka godine vrši firma „Apex“.

Firma „Apex“ zapošljava samo 290 koŠverceri slave propast Bus plusantrolora pa se postavlja pitanje, na koji način će se vršiti stalna kontrola karata na celoj teritoriji grada Beograda?!Jedno je sigurno, pomenutu firmu ne dotiče novonastala situacija koja naravno neće uticati na njihov sistem poslovanja.

I dalje zapošljavamo 290 kontrolora i u tom smislu za sada nema izmena niti će situacija uticati na rad naših službenika“- izjavili su nadležni „Apexa“.

Podsećamo, Grad Beograd je prošle godine preko „Gradskog saobraćajnog preduzeća „Beograd angažovalo 700 kontrolora kako bi se povećala prodaja Bus Plus karata. Tako da je javnim gradskim prevozom patroliralo je čak 1.000 kontrolora.Međutim, ugovor o privremenom angažovanju kontrolora preko GSP-a je istekao još početkom decembra a kako nova politika nalaže, neće biti produžen.

Afere oko Bus Plusa i firme “Apex” itekako su izazvale bunt kod građana Beograda jer pojedini kupuju mesečne pretplate a drugi koriste pretplatu “Izlazim na sledeću” koja je besplatna.
Građani razočarani, budžet grada Beograda na staklenim nožicama a “Apex” nedodirljiv.

Da li i nova politika naplate karata najavljuje propast Bus Plusa, vreme će pokazati. Do tada šverceri slave rad „najisplativijeg“ sistema naplate karata u Beogradu i nove godišnje pretplate „Izlazim na sledeću“.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ovča slavi Nacionalni dan Rumuna

Ovča slavi Nacionalni dan Rumuna

Fond Abu Dabija finansira PKB

Fond Abu Dabija finansira PKB