in

Sugrađanka pokrenula peticiju „Sačuvajmo liniju 85″

Sugrađanka Marija iz Borče pokrenula je peticiju kako bi uspela da sačuva liniju 85 i obratila nam se za pomoć.

Naime, prvi smo ekskluzivno objavili kakve se promene očekuju na levoj obali od Nove godine kada je planirana nova mreža linija gradskog prevoza.

Linija 85, koja trenutno saobraća od Borče do Banovog brda, od 1. janura 2016. godine trebalo bi da bude skrećena do Pohorske, dok će umesto nje do Borče preko Pupinovog mosta saobraćati linija 82.

Nova linija 82, koja trenutno saobraćaja od Zemuna, preko Bežanije do Bloka 44, biće produžena preko Pupinovog mosta do Borče (buduća trasa nove linije 82).

Peticija „Sačuvajmo liniju 85″ pokrenuta je pre dva dana i do sada ju je potpisalo više od 160 ljudi. I vi je možete potpisati OVDE.

„Imali smo priliku ovog meseca da čujemo da su analize saobraćajnih stručnjaka pokazale da je linija 85 na relaciji Banovo brdo – Borča nepotrebna. Verujem da ima mnogo sugrađana koji ne misle tako. Molimo sve koji su u toj grupi ljudi, koji misle da je ova linja korisna i da je ne treba ukidati, da potpisu peticiju“, navela je Marija.

Peticija Sacuvajmo liniju 85

Ako i ne sačuvamo liniju 85

Zamena 85 i 82 najviše će pogoditi sugrađane koji svakodnevno imaju potrebu da idu na Adu i Banovo brdo.

Dok će za one koji iz Borče idu do Zemuna, Altine, Zemun Polja, Galenike, Batajnice i Novog Beograda sve ostati isto.

Međutim, presedanjem iz autobusa 82 u 85 kod kružnog toka na Novom Beogradu opet će moći lako da se stiže do beogradskih brda.

Kada je linija 85 uvedena, bilo je mnogo negativnih komentara, potom smo se navikli, prisvojili je i sada je ne damo. Tako da…

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Padinska Skela i Jabučki rit sutra skoro ceo dan bez struje - 2015

Padinska Skela i Jabučki Rit sutra skoro ceo dan bez struje

Zaprašivanje komaraca sa zemlje na levoj obali Beograda

Noćas opet zaprašuju komarce na levoj obali