EKSKLUZIVNO: Od 1. januara nova linija 82 umesto 85 - www.lobi-info.rs

EKSKLUZIVNO: Od 1. januara nova linija 82 umesto 85

1 minut za čitanje
6
EKSKLUZIVNO: Od 1. januara nova linija 82 umesto 85-ice - 2016

Danas je pored novih zona i tarifa javnog gradskog prevoza najavljeno i da će od 1. janura 2016. godine biti uvedena nova mreža linija.

Ekskluzivno smo saznali da će biti uvedena nova linija 82 koja će saobraćati na levoj obali od Borče III do okretnice u Bloku 44 na Novom Beogradu.

Linija 82 trenutno saobraća od Zemuna, preko Bežanije do Bloka 44 pa će biti produžena preko Pupinovog mosta do Borče.

Međutim, to ne znači da ćemo biti bogatiji za još jednu liniju na levoj obali jer će linija 85 biti vraćena na staru rutu od Pohorske do Banovog brda.

Gostujući na Beogradskoj hronici gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da su trenutno predložene tri varijante nove mreže linija.

Mali je istakao i da će od 1. januara naredne godine biti uspostavljena nova mreža linija. Neke će biti skraćene, pojedine produžene a biće napravljeni i novi terminusi.

placanjem mobilnim bus plus 2016

Prema datim obećanjima, od 1. januara svi autobusi će imati klima uređaje, video nadzor, vajfaj i brojače putnika.

Najveća novina biće plaćanje mobilnim telefonom, odnosno preko beskontaktnih platnih kartica.

6 Comments

  1. ovo zaista nema smisla.
    Ocigledno je da se gradjani Palilule nista ne pitaju i to nije u redu. Smatram da se vecina gradjana navikla na liniju 85 i pozitivna stvar je sto vozi do Ade, takodje prolazi i kroz centar Zemuna i NBGD-a. Sada, vozice do bloka 44, sumnjam da ce biti popularna linija, trasa mi se licno ne svidja i znam da vise ljudi radi na B.Brdu, nego u bloku 44. Do blokova imamo liniju 95, ne znam zasto jos jedna linija koja ce izgleda, ako dodje do njenog ostvarenja, biti vrlo brzo ukinuta. Razocarana sam.

  2. Jako sam razočarana ako je istina da će linija 85 biti ukinuta mnogi gradjani su se već navikli na liniju 85 i baš mi je žao nećemo moći sa Banovog brda direktno za Borču

    • Prema njihovima najavama ovo je trebalo biti izvrseno medjutim jos nije doslo do izmene a zvanicnog obavestenja nema. Obratili smo se putem emaila i sad cekamo odgovor.

Leave a Reply

Prethodna priča

Od 1. oktobra niže cene karata za Krnjaču i Kotež

Trasa buduće linije 82 od Borče do Bloka 44-2016
Sledaća priča

Trasa buduće linije 82

Poslednje od Vesti