in

Sudar u Krnjači usporio saobraćaj

sudar u Krnjači

Oko 17.30 došlo je do sudara dva automobila u Krnjači na raskrsnici posle Metroa iz pravca grada. U sudaru su učestvovali automobili marke Daewoo Matiz i Zastava 128. Do sudara je došlo tako što je Zastava 128 prilikom uključivanja na Zrenjaninski put iz sporedne ulice udarila u Matiz sa desne strane.

Pričinjena je manja materijalna šteta. Ne zna se da li ima povređenih. Ekipe policije i hitne pomoći brzo su stigle na lice mesta. Iskreno se nadamo da niko nije povređen i da je materijalna šteta sve što će ostati posle ovog sudara.

sudar u Krnjači

Saobraćaj je dosta usporen i preporučuje se opreznost jer vozila koja idu iz pravca grada moraju da pređu u traku suprotnog smera kako bi zaobišli mesto nesreće. Kolona iz pravca grada se pruža do silaska sa Pančevačkog mosta.

Ako ste se uputili u ovom pravcu pogledajte KAMERE pre nego što krenete kako bi znali kakvo je stanje na putu.

Zrenjaninski put i dalje nosi titulu crne tačke puteva u Beogradu jer su saobraćajne nesreće postale gotovo svakodnevnica. Apelujemo na vozače da budu oprezniji i poštuju saobraćajne propise kako bi sačuvali svoj i živote svojih sugrađana.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Čak 253 prijava stiglo za direktorsku fotelju-2014

Čak 253 prijave stiglo za direktorsku fotelju

deponija pored vrtića u Borči

SRAMOTA: Opet deponija ispred vrtića „Dunavska bajka“ (FOTO)