in

Stravična nesreća kod Sebeša na Zrenjaninskom putu umalo odnela tri života

Na Zrenjaninskom putu u blizini kanala Sebeš u nedelju ujutru oko 4 časa došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj se jedan auto zakucao u banderu dok su druga dva završila u njivi na suprotnoj strani i oborila reklamu Auto Keš-a.

Saobraćajne nesreće na Zrenjaninskom putu ne jenjavaju pa je u nedelju u ranim jutarnjim časovima zabeležen još jedan stravičan prizor. Jedan auto je udario u banderu kod mostića i prava je sreća da nije završio u kanalu Sebeš. Sto metara dalje, na suprotnoj strani kolovoza druga dva automobila su oborila reklamu Auto Keša, iako je reklama dosta čvrste konstrukcije.

Na licu mesta, izašle su dve policijske patrole iz Borče koje su regulisale saobraćaj do dolaska saobraćajne policije koja je trabala da izvrši uviđaj i utvrdi tačan uzrok nesreće.

Zrenjaninski put - Crna tačka - 2013Prava je sreća da nije bilo poginulih u ovoj stravičnoj nesreći u kojoj su tri osobe povređene. Muškarac star oko 20 godina, zadobio je razderotinu glave. Muškarac star oko 19 godina, zadobio je razderotinu glave čeono. Muškarac star oko 45 godina, zadobio je kontuziju slabinskog dela kičme. Hitna pomoć je na licu mesta zbrinula povređene i transportovala u Urgentni centar.

Prema nezvaničnim informacijama uzrok nesreće je najverovatnije vožnja u alkoholisanom stanju uz klizav kolovoz i nepoštovanje saobraćajnih propisa tj. prekoračenje dozvoljene brzine.

Još jedna saobraćajna nesreća je dokazala kolika opasnost vreba od Zrenjaninskog puta koji definitivno vapi za sanacijom i povećanjem bezbednosti, kao i stalnom saobraćajnom kontrolom koja će uspeti da natera vozače na poštovanje saobraćajnih propisa. Apelujemo na vozače da budu oprezni i prilagode vožnju stanju na putevima.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. Mene je udario..ja sam isao svojom trakom 60 na sat i udario je prvo u kola koja su se ukljucila sa sporednog puta i odbio se i mene je udario…i bacio me stotinak metara i udario sam u reklamu

Borča dočekuje praznike u novogodišnjem osvetljenju

Borča dočekuje praznike u novogodišnjem osvetljenju

Povređen pešak na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Borču - 10.12.2013

Teško povređen pešak na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Borču