Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Borča dočekuje praznike u novogodišnjem osvetljenju

Borča dočekuje praznike u novogodišnjem osvetljenju

u Vesti od
Tara – T2

JKP „Javno osvetljenje“ će početi izvođenje montažnih radova na svečanom osvetljenu ulice Bratstva i jedinstva u Borči, povodom Nove godine i Božića. Instalacija će biti puštena u rad 19. decembra i magija na delu počinje.

Najveće naselje na levoj obali, Borča će zasijati u punom sjaju najavljujući novogodišnju euforiju, pozitivne vibracije lepih osećanja, radosti i ljubavi. Borčanci će po drugi put uživati u novogodišnjoj rasveti i divnim ukrasima i šepuriti se kao i centralni delovi grada Beograda.

Javno osvetljenje“ izdalo je saopštenje u kojem obaveštava građane da će početi novogodišnje osvetljenje u ulici Bratstva i jedinstva u Borči, od Zrenjaninskog puta do raskrsnice svima poznate kao „Đurđenovac“.

Borča će biti osvetljena do 20. januara kada će početi isključenje i demontaža svečanog dekorativnog osvetljenja koja će trajati sledećih desetak dana, a izvodiće ih JKP „Javno osvetljenje“. Pogledajte slike ispod kako je to izgledalo prošle godine.

Zanimljivo:  Tokom vikenda dva udesa u Borči: Jedno vozilo na krovu, drugo u rupi

Novogodišnje osvetljenje će nas podsetiti da je decembar mesec snage, radosti i praznika. Mesec koji donosi nove želje, nade, priliku da popravimo neke stvari i počnemo lepši i novi život. Zakoračite u svaki ćošak našeg novogodišnje osvetljenog naselja i upoznaćete radost i mir, sreću i osećaj zajedništva.

Podsećamo, prošle godina Borča je po prvi put dobila novogodišnju rasvetu, najverovatinije zbog održavanje manifestacije „Ulica otvorenog srca u Borči“. Nadamo se da povod osvetljenja jeste upravo dotična manifestacija koja će upotpuniti novogodišnju atmosferu.

Dakle, decembar je i čarolija počinje. Ne budite skromni i poželite sebi novu ljubav, novu sreću…Zračite pozitivno, vibrirajte u skladu sa svojim željama… Mi ispraćamo staru godinu u euforiji i veselju, pa tako i stara godina nas ispraća u bolje sutra time što nam daje novu nadu i nove prilike.

Zanimljivo:  Dve nesreće, na Zrenjaninskom i Pančevačkom putu, čak sedmoro povređenih

Novogodišnje osvetljenje u Borči Novogodišnje osvetljenje u Borči Novogodišnje osvetljenje u Borči

Novogodišnje osvetljenje u Borči Novogodišnje osvetljenje u Borči Novogodišnje osvetljenje u Borči

Povezane teme:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh