in

Štoper iz BSK Borče prešao u Rubin Kazanj

Štoper iz BSK Borče prešao u Rubin Kazanj - 2014
Štoper iz BSK Borče prešao u Rubin Kazanj - 2014

Omladinski reprezentativac Srbije i štoper BSK Borče Aleksandar Cvetković prošao je probu u ruskom klubu i tako pojačao Rubin iz Kazanja.

Štoper Aleksandar Cvetković dobrim igrama i odlučujućim pogocima skrenuo je pažnju inostranih i naših klubova, međutim, odbio je ozbiljnu ponudu Brazilaca, a poslednjih 15 dana proveo je na probi i zadovoljio nove poslodavce u Rubinu iz Kazanja.

BSK druga kuća

Sada već bivši fudbaler BSK-a ističe da odlazi iz Borče, koju smatra drugom kućom, u želji da ostavi dublji trag u fudbalu.

„Želeo sam da igram u nekom timu iz Evrope. U Kazanju sam proveo dve nedelje, Rubin je veliki klub a uslovi su fantastični. Sve je bilo da lepše ne može biti. BSK je moja druga kuća. Verujem da moji drugovi mogu bez mene. Želim im sve najlepše. Uveren sam da imaju kvalitet i potencijal za ozbiljnija dela. Na meni je da dobrim radom u Rubinu napredujem jer želim da postanem neko i nešto u fudbalu,“ rekao je Cvetković za Sportski žurnal.

Iako je mogao da se oproba u Brazilu, mladi fudbaler je ipak odlučio da igra u Evropi. Sudeći prema upravo završenom svetskom prvenstvu odabrao je pravi put jer Evropa dominira fudbalom.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Najveći most na svetu i naš novi most imaju nešto zajedničko – graditelje

Pedofil u Jabučkom ritu pokušao da obljubi dete