STIGLO POJAČANJE: Novi lekari u Domu zdravlja u Borči - www.lobi-info.rs

STIGLO POJAČANJE: Novi lekari u Domu zdravlja u Borči

1 minut za čitanje
Dom zdravlja u Borči

Nakon našeg pisanja o tome da su sugrađani nezadovoljni lečenjem u domu zdravlja u Borči, nadležni su odlučili da se posvete pomenutom problemu, a stigla su i tri lekara.

Pre objave vesti, obratili smo se DZ Palilula i upoznali ih sa situacijom i pritužbama sugrađana na gužve u čekaonicama, lošu organizaciju i nedostatak ljudstva.

Iako još nismo dobili zvaničan odgovor od njih, mi smo zadovoljni, jer su nas očigledno čuli.

Juče je prvi čovek DZ Palilula, dr Aleksandar Stojanović, izjavio za Novosti da je upoznat sa situacijom u zdravstevnoj stanici u Borči.

Takođe, tvrdi da će svi pomenuti problemi biti rešeni, da će uskoro biti smanjene i gužve i čekanja na pregled i da će o zdravlju građana brinuti veći broj lekara.

– Obišao sam i odeljenje za školarce i dobili su rok da uklone sve nedostatke u funkcionisanju. Radimo na boljoj organizaciji rada kompletnog medicinskog osoblja u ovoj ambulanti – rekao je dr Stojanović.

U međuvremenu ambulanta u Borči je dobila tri nova lekara koji su prebačeni iz drugih stanica.

 

Žao nam je, što su nas mediji podržali tek kad smo objavili snimak tuče, umesto kad smo objavili da su građani nezadovoljni lečenjem, ali nam je drago jer smo izvojevali još jednu malu pobedu za naše sugrađane.

Leave a Reply

Napadač tukao i pokušao da siluje ženu kod Pančevca
Prethodna priča

Parkirao auto na Pančevačkom mostu i skočio u ledeni Dunav

Sledaća priča

Video nadzor i panik taster u svim školama na Paliluli

Poslednje od Vesti