SRAMOTA! Autobusi vraćeni na uobičajenu trasu, dok se građani smrzavaju! - www.lobi-info.rs

SRAMOTA! Autobusi vraćeni na uobičajenu trasu, dok se građani smrzavaju!

1 minut za čitanje
3

Nekoliko sugrađana nam se jutros požalilo da se smrzavaju na privremenom stajalištu u ulici Ratnih vojnih invalida kod „Poštanske štedionice“ dok autobusi idu normalnom trasom.

Pre samo četiri dana GSP je izdao saopštenje da će od 25. novembra do 2. decembra autobusi na linijama 85, 95, 96 i 105L u pomenutom periodu saobraćati postojećom izmenjenom trasom zbog nastavka radova u ulici Bratstva i jedinstva.

Očigledno je da neće biti daljih radova, jer je GSP povukao obaveštenje i autobusi su od danas vraćeni na svoje normalne trase.

Kontaktirali smo ih i saznali da su autobusi jutros vraćeni na uobičajene trase, da je to konačno i da promena više neće biti.

Usput kažu da se izvinjavaju sugrađanima što zvanično obaveštenje kasni i što su čekali na pogrešnim mestima svoje autobuse. 

I tako dok se oni „igraju“, napaćen narod čeka i smrzava se na stanicama. A da situacija bude još gora imamo informacije da pojedini autobusi i dalje idu izmenjenim trasama!

Upravo zbog ovakvih ispada, građani leve obale se osećaju kao građani drugog reda!!!

3 Comments

  1. Nije kriv Gsp nego izvodjaci radova koji su dostavili informaciju o nastavku radova a onda radove prekinuli bez obavestenja,vozaci su dobili poruku u toku rada da se vrate na staru trasu

Leave a Reply

Prethodna priča

U udesu kod Pupinovog mosta povređene dve devojke

Sledaća priča

Pronađeno rešenje problema kanalizacije za zgrade u Krnjači

Poslednje od Vesti