in

Specijal „Lokalni izbori 2016“ – Palilula – Leva obala

Lokalni izbori 2016 - Palilula - Leva Obala

Ove godine biće održani redovni lokalni izbori i vanredni parlamentarni izbori. Tačan datum održavnaja nije poznat ali se očekuje da budu krajem aprila ili početkom maja.

Mi kao lokalni blog/portal leve obale Dunava u Beogradu ćemo pratiti i izveštavati o lokalnim izborima na opštini Palilula.

U susret lokalnim izborima za sve naše čitaoce pripremamo specijal LOKALNI IZBORI 2016. Pratićemo obećanja svih političkih stranaka i njenih predstavnika, analizirati, praviti anketa, ako stignemo i intervjue itd.

Sve tekstove na ovu temu možete pratiti u kategoriji LOKALNI IZBORI 2016.

LOBI ne učestvuje na lokalnim izborima 2016

Unapred želimo da vas obavestimo da „LOBI“ neće nastupati na lokalnim izborima ni na koji način osim praćenja i izveštavanja! Niko od nas nije, niti će biti, član neke partije ili udruženja.

Proteklih nekoliko godina dosta sugrađana je dalo predlog da osnujemo udruženje građana LOBI i tako delujemo. Nas politika ne interesuje i tako će ostati. Niko od članova LOBI-ja se neće naći na izbornoj listi.

Zato želimo da obavestimo sve naše čitaoce da mi ne možemo sprečiti da neko zloupotrebi ili se predstavlje u naše ime – ali možemo vas da upozorimo da mi ne stojimo iza toga!!!

Saopštenja stranaka, udruženja i pojedinaca

Pozivamo sve relevantne političke stranke, udruženja građana i pojedince na Paliluli, koje nameravaju da izađu na lokalne izbore, da nam se slobodno posalju svoja saopštenja.

saopstenja-2016-izbori

S obzirom na to da će na izborima učestvovati veći broj stranaka, saopštenja mogu da nam šalju od trenutka kada prijave svoju listu za lokalne izbore i to ne više od jednog saopštenja nedeljno.

Napomena:
Zadržavamo pravo da ne objavljivimo saopštenja koja sadrže: govor mržnje, bilo kakav oblik verske, nacionalne, rasne ili bilo koje druge diskriminacije, poziv na nasilje ili krivično delo, promociju fašističkih, nacističkih, fundamentalistikih i sličnih ideja, kao i stranaka koje generalno zastupaju navedeno, bez obzira na sadržaj saopštenja.

LOBI neće objavljivati komercijalne tekstove ili druge promotivne materijale stranaka ili udruženja građana.

Korisni linkovi – „Lokalni izbori 2016“

– Zakon o lokalnim izborima
– ANKETA: Da li ćete izaći na lokalne izbore 2016?
– Konačni rezultati lokalnih izbora na Paliluli 2012. godine
– Do sada na Paliluli proglašene četiri izborne liste
– Još dve izborne liste za lokalne izbore na Paliluli
– Prognoza: Ko i koliko glasova osvaja na lokalnim izborima
– Rezultati ankete: Izlaznost na lokalnim izborima 2016
– Prvi preliminarni rezultati lokalnih izbora na Paliluli

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Stanare zgrade u Centru 5 šokirali računi za Infostan - 2016

Stanare zgrade u „Centru 5“ šokirali računi za Infostan

ANKETA: Da li ćete izaći na lokalne izbore 2016?