in

Smrad u vazduhu ne prestaje, oseća se na celoj levoj obali

Neprijatni mirisi koje danima već osećamo, ne prestaju na levoj obali, a osećaju se i u drugim delovima grada. Sugrađani kažu da je miris postao nepodnošljiv.

Nama su se javili sugrađani iz svih naselja na levoj obali, i kako kažu, smrad se oseća svuda bez izuzetka.

Nadležni su već dali objašnjenje ovog problema, koji se ponavlja svake godine u ovom periodu. Kako kažu, „krivac“ je gradska kanalizacija koja se izliva u reke, ali i njive oko Beograda.

Kao i uvek, napominju da neprijatni mirisi ne znače da je kvalitet vazduha opasan po zdravlje, ali svakako je je neprijatan i iritantan za sugrađane.

Ovom neprijatnom mirisu umnogome doprinose i visoke letnje temperature, a prema prognozi u sledećih nedelju dana možemo očekivati temperature iznad 30 stepeni.

Zato možemo da očekujemo da ni smrad u vazduhu neće prestati uskoro, pa nam jedino ostaje da zatvorimo prozore i trpimo.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

 1. Zar nije uzrok smrada gnojenje njiva PKB-a svinjskim stajnjakom ? Godinama je tako i dok
  se ne zaore smrdi ceo grad a nadležni „nemaju pojma“ i serviraju nam bajke o niskom vodostaju
  reka.

 2. Kao da smo glupi pa ne znamo sta je smrad balege a sta kanalizacija. Gde stavlkaju toliku balegu iz stala nego na njive. A vlast ni da zucne svake godine. Odlicno za turizam, a i ovako nas mnogo vole.

 3. ….Zato možemo da očekujemo da ni smrad u vazduhu neće prestati uskoro, pa nam jedino ostaje da zatvorimo prozore i trpimo…..
  Svetski šampioni u trpljenju? Dokle?
  Zašto tako defetistički stav? Ako se organizuje leva obala kao jedan, praviće kanalizaciju i sve što ljudima treba za dostojanstven život.

Još nije utvrđeno šta je izazvalo trovanje živog sveta u Jojkićevom dunavcu

Tri osobe povređene u udesu koji se sinoć desio u Borči