in

Salon Bellissima za Vaš sjaj na jednom mestu

Salon Bellissima - Borča - Frizer - Masaža - Libero
Salon Bellissima - Borča - Frizer - Masaža - Libero

Frizura je nekada predstavljala statusni simbol, žene su je vešto kroz vekove koristile kao jedno od najvažnijh „pomagala“ u besmrtnoj igri zavođenja.

Bilo je perioda u istoriji kada su muškarci više vodili računa o svojim frizurama od dama, a danas, ima i onih koje se redovno ulepšavaju u frizerskim salonima, ali i onih koji u salone ne idu nikada.

Žene se osećaju kao potpuno druge osobe kada kosa neće da ih sluša. Za razliku od takvih dana, kada su zadovoljne svojom frizurom, noktima, telom one imaju više samopouzdanja i hodaće uzdignute glave.

Nema veze da li ste je sreli u prolazu ili je drugarica vašeg poznanika. Možda vam je drugarica iz osnovne škole , bivša vašeg bivšeg prijatelja, saradnica sa drugog sprata ili šefova ljubavnica. Nije važno da li je stara dobra prijateljica, daleka rođaka ili supruga.

Činjenica je da će se svaka žena grdno uvrediti ako ne primetite njenu novu frizuru. S pravom! Neprestano se farbaju, šišaju, menjaju frizure i ko za inat uvek nedovoljno da bi muškarci iz prve primetili razliku. Dodatna nevolja je u tome što dame u salon odlaze često i jednom nedeljno, da proslave uspeh na poslu, da obeleže osvajanje novog dečka, da bi povratile samopouzdanje, da bi se bacile na izgled opasne “ribe”, da bi uradile manikir, pedikir, depilaciju, masažu tela i sebi priuštile bronzani ten.

Zato samo rešili da Vam uštedimo vreme neophodno za traženje vrhunskog salona čiji je spektar usluga veoma širok, salon koji je u samom početku uspeo da se izdvoji kvalitetom, znanjem, ljubaznošću i perfektnom komunikacijom sa svojim klijentima, stoga vam predstavljamo Salon Bellissima.

Salon Bellissima - Borča - Frizer - Masaža - LiberoSalon se nalazi u Borči na adresi Zrenjaninski put 152đ, preko puta na daleko poznate picerije Piccolo i odmah pored obližnjeg kafića Libero. Nekako je nama žiteljima leve obale Beograda uvek usput, gde god dа krenete. Sа raspoloživim pаrking mestima i zaposlenima koji se trude da svoju kreativnost, iskustvo i veštinu stave u službu Vaše kose, noktiju ili tela, baš onako kao bi se Vi što bolje osećali i izgledali lepo na obostrano zadovoljsto.

Kako mi volimo odmah na startu, prvo da ukažemo na nedostatke pa posle da hvalimo, tako će biti i ovog puta. Ono što nedostaje je najnovija moda sa modnih pista, najnoviji trend kako u oblačenju tako i u frizurama, nagađate, da fali “Fashion TV” jer u salonu nema televizora. Verujemo da nema dame koja ne voli krajičkom oka da “baci” pogleda na najnovije frizure ili šik garderobu tokom odvojenih sat, dva ili tri samo za sopstveno ulepšavanje.

Prijatan ambijent je neophodan za opuštanje…

Sam prostor iako deluje nekako malecko dobro je organizovan, tako da u svakom momentu može obezbedi privatnost klijenata, a opet sa druge strane pruži ugodan i prijatan ambijent.

Ako na sve ovo dodamo ljubazbo stručno osoblje Vaš boravak u salonu Bellisima može biti samo još udobniji. (Kako bi Vam preneli utisak pogledajte i neke od fotografija)

Salon Bellissima - Borča - Frizer - Masaža - Libero Salon Bellissima - Borča - Frizer - Masaža - Libero Salon Bellissima - Borča - Frizer - Masaža - Libero

Salon Bellsima će vаm pomoći dа nа trenutаk zаborаvite dnevne probleme i prepustite se čarima opuštanja i uživanja. Konаčno i Vi možete imati sopstveni kutak, kutak za sjaj i lepotu. Sve usluge u ovom salonu su podređene vašem uživanju, opuštanju i ulepšavanju.

Vaš kutak sreće odnosno salon Bellissima nudi sve vrste usluga koje su tipične za frizersko-kozmetičke salone, poput solarijuma, manikira, pedikira, masaža i tretmana lica.

Relaks ili antistres masaža, odlučite sami…

Kako u današnje vreme sve manje vodimo zdrav život, briga u duhovnom i fizičkom smislu je definitivno imperativ. A idealan način da smanjite stres od svakodnevnih obaveza, ubrzanog načina života i konstantnog umora je upravo masaža glave, tela i svih nervnih završetaka. Ako ste umorni ne možete izgledati lepo a možete i narušuti vaše zdravlje, te se stoga morate potruditi da više odmarate i spavate, dok vašu lepotu možete prepustite salonu Bellisima.

Takođe, ako vam je koža izbledela tokom zime i želite lepo da se pripremite za leto u salonu Bellissima možete nabaciti bronzanu boju tela u najnovijem MEGASUN solirijumu sa čokolampama za najlepši ten.

Salon Bellissima - Borča - Frizer - Masaža - Libero

Ono što ih definitivno izdvaja od drugih su cene, s obzirom na pružene usluge, veoma pristupačne i iznenađenje za sve one koji prvi put posete salon. Od momenta kada uđete u salon do momenta kada izađete, bićete usluženi sa poštovanjem koje zaslužujete.

Kako nismo modni kritičari niti stručnjaci, nećemo isti ocenjivati, već ćemo samo zaključiti sledeće:

Da ako želite zdravu i sjajnu kosu..?! Ili želite da Vaša kosa i frizura budu primećeni…?! Ako želite meku kožu poput kašmira, bronzani ten? Posetite Bellisima salon i ispunite sebi želju!

Na jednom mestu možete naći sve usluge koje će izraziti vašu lepotu i negovati je. Magičan ambijent salona i ljubazno osoblje učiniće svaki vaš dolazak nezaboravnim jer je sve prilagođeno vašim potrebama.

Kosa i telo, koji se neguju su uvek u modi, te Vam preporučujemo Bellisima salon za Vaš sjaj na jednom mestu…

Salon Bellissima - Borča - Frizer - Masaža - Libero

Salon Bellissima - Borča - Frizer - Masaža - Libero Salon Bellissima - Borča - Frizer - Masaža - Libero Salon Bellissima - Borča - Frizer - Masaža - Libero

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Niže cene proizvoda u socijalnoj korpi čak do 30 odsto - Lobi

Niže cene proizvoda u socijalnoj korpi čak do 30 odsto

Dan studenata

Danas je Dan studenata