Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Caffe Libero u komšiluku

u Preporuka od
Cicak – Rancevi 25%

Znamo da se danas živi brzo i da je vremena za druženje sve manje! Pa zato, potrebno je to malo slobodnog vremena provesti što je moguće opuštenije, prijatnije i ugodnije.

Kako je kod nas ispijanje kafe tradicija i prosto volimo da provodimo vreme u kafićima, odlučili smo da posetimo lokalni kafić koji se nama lično najviše svideo.

Pošto nas oduvek zanimaju oni mali lokali koji ne zarađuju na masama gostiju i ogromnoj terasi već na osnovu kvaliteta i ljubaznosti osoblja šire svoj šarm, odlučili smo se za Caffe Libero.

Caffe Libero se nalazi na adresi Zrenjaninski put 152d, blizu raskrsnice Bratstva i Jedinstva i Kikindske. Ugodna atmosfera kafića je izvrsna prilika za dnevni predah, šolju toplog razgovora s prijateljima i ukusni ručak. A večeru možete da začinite kuvanim vinom ili odličnom domaćinskom rakijom.

Caffe Libero Borča Još nismo ni počeli a odmah imamo malu zamerku. Ali malu! Nema nikakve table ili znaka koji će svima jasto staviti do znanja da se ovaj mali slatki kafić tu i nalazi. Poznato je da je ovo prometna magistrala pa uvek ima ljudi koji putuju i koji bi hteli da naprave kratku pauzu, popiju kaficu i predahnu za nastavak putovanja. Sa druge strane kao i hoteli, i restorani i kafići su značajni za razvoj turizma.

  Salon Bellissima za Vaš sjaj na jednom mestu

Nakon zamerke, dolazi i prva pohvala – parking. Za razliku od svih ostalih lokalnih kafića ovde imate gde da se parkirate, a da to nije trotoar ili uz duž ulice, što je inače običaj.

Koliko je parking bitan smo se i sami uverili prethodnih dana. Sneg koji je napadao paralisao je skoro sve, jer su ulice bile neprohodne, pa čak i sam Zrenjaninski put. Mesta za parking niste imali ni ispred sopstvene kuće. Međutim, ako ste poželeli da popijete toplu čokoladu ili čaj to ste mogli učiniti u Caffe Libero uz nesmetano parkiranje Vašeg ljubimca na očišćenom parkingu.

Vreme je da proverimo enterijer…

Na samom ulasku u Caffe Libero prvo što svaki posetilac mora da primeti pored velikog broja gostiju to su slike na zidu, kugle iznad šanka i zid od drveta.
(Kako bi Vam preneli utisak pogledajte i neke od fotografija)

Caffe Libero Borča Caffe Libero Borča Caffe Libero Borča

Kompletan kafić odiše otvorenim i prijatnim bojama, sve je nekako toplo i sa ljubavlju. Prelivaju se nijanse bež boje, drveta, naradžaste i svetlo zelene koje čine da se osećate ušuškano i rasterećeno.

  Pomozimo našem Aleksandru Caletu Jankoviću!

Ono po čemu se sigurno Caffe Libero izdvaja od ostalih je odlična ventilacija. Iako je dozvoljeno pušenje imaćete osećaj kao nije, tako da smatramo da će i nepušači uživati. Pored ventilacije dodatnom kvalitetu vazduha u prostoru doprinosi najsavremeniji jonizator pa kad primetite čudnu napravu pored šanka, znajte da to “čudo” čini da se osećate još prijatnije i opuštenije.

Jutarnja kafa ili večernji provod, odlučite sami…

Zastakljena terasa i prirodno svetlo u prepodnevnim časovima će učini da ispijanje Vaše prve jutarnje kafe bude pravo uživanje. Prelistavanje dnevne štampe i degustiranje savršene kafe uvek možete upotpuniti bogatom ponudom ukusnih sendviča i kolača.

Caffe Libero - Ponuda

Caffe Libero vođen je idejom stvaranja lokala koji odiše prijateljskom atmosferom , lokala u kojem se možete opustiti i zabaviti. Od mirne dnevne oaze, ovaj mali kafić se transformiše u noćni bar koji svake srede organizuje živu svirku, što ga čini savršenim mestom za obeležavanje raznih vrsta proslava.

  Danas je Svetski dan borbe protiv raka dojke

Idealno je mesto i za večernje uživanje u intimnoj atmosferi uz širok izbor egzotičnih pića i koktela. Naravno, možete i sa drugarima odgledati ligu šampiona, ali i sa drugaricama organizovati kratku trač partijicu.

Ono što je neizbežno da pomenemo jesu cene. One su prosečne i na nivou cena prihvatljivih za lokaciju na kojoj se Cafe Libero nalazi. Dakle, ovo je mesto dostupno svima! Kako živimo u doba interneta, računara, pametnih telefona, neizbežan je i besplatni bežični Internet koji će Vam biti na raspolaganju.

Prijatno osoblje će Vas ugostiti veoma brzo. Koliko god kafić bio popunjen u roku od 10 minuta bićete usluženi a to je po svim standardima pružanja usluga.

Pošto nismo ugostiteljski kritičari niti stručnjaci, nećemo isti ocenjivati, već ćemo samo zaključiti sledeće:

Caffe Libero je otvoren za Vas svakog dana, 365 dana u godini. Dobra usluga, prijatan ambijent, ljubazno osoblje, odlična muzika, bogata karta pića i raznovrstan izbor jela pružiće užitak svim Vašim čulima.

Ako nam ne verujete uverite se sami, ako nam verujete trebalo bi da ste već tamo…

Caffe Libero - Usluge

Caffe Libero Borča Caffe Libero Borča Caffe Libero Borča

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Preporuka

Idi na Vrh