in

Caffe Libero u komšiluku

Znamo da se danas živi brzo i da je vremena za druženje sve manje! Pa zato, potrebno je to malo slobodnog vremena provesti što je moguće opuštenije, prijatnije i ugodnije.

Kako je kod nas ispijanje kafe tradicija i prosto volimo da provodimo vreme u kafićima, odlučili smo da posetimo lokalni kafić koji se nama lično najviše svideo.

Pošto nas oduvek zanimaju oni mali lokali koji ne zarađuju na masama gostiju i ogromnoj terasi već na osnovu kvaliteta i ljubaznosti osoblja šire svoj šarm, odlučili smo se za Caffe Libero.

Caffe Libero se nalazi na adresi Zrenjaninski put 152d, blizu raskrsnice Bratstva i Jedinstva i Kikindske. Ugodna atmosfera kafića je izvrsna prilika za dnevni predah, šolju toplog razgovora s prijateljima i ukusni ručak. A večeru možete da začinite kuvanim vinom ili odličnom domaćinskom rakijom.

Caffe Libero Borča Još nismo ni počeli a odmah imamo malu zamerku. Ali malu! Nema nikakve table ili znaka koji će svima jasto staviti do znanja da se ovaj mali slatki kafić tu i nalazi. Poznato je da je ovo prometna magistrala pa uvek ima ljudi koji putuju i koji bi hteli da naprave kratku pauzu, popiju kaficu i predahnu za nastavak putovanja. Sa druge strane kao i hoteli, i restorani i kafići su značajni za razvoj turizma.

Nakon zamerke, dolazi i prva pohvala – parking. Za razliku od svih ostalih lokalnih kafića ovde imate gde da se parkirate, a da to nije trotoar ili uz duž ulice, što je inače običaj.

Koliko je parking bitan smo se i sami uverili prethodnih dana. Sneg koji je napadao paralisao je skoro sve, jer su ulice bile neprohodne, pa čak i sam Zrenjaninski put. Mesta za parking niste imali ni ispred sopstvene kuće. Međutim, ako ste poželeli da popijete toplu čokoladu ili čaj to ste mogli učiniti u Caffe Libero uz nesmetano parkiranje Vašeg ljubimca na očišćenom parkingu.

Vreme je da proverimo enterijer…

Na samom ulasku u Caffe Libero prvo što svaki posetilac mora da primeti pored velikog broja gostiju to su slike na zidu, kugle iznad šanka i zid od drveta.
(Kako bi Vam preneli utisak pogledajte i neke od fotografija)

Caffe Libero Borča Caffe Libero Borča Caffe Libero Borča

Kompletan kafić odiše otvorenim i prijatnim bojama, sve je nekako toplo i sa ljubavlju. Prelivaju se nijanse bež boje, drveta, naradžaste i svetlo zelene koje čine da se osećate ušuškano i rasterećeno.

Ono po čemu se sigurno Caffe Libero izdvaja od ostalih je odlična ventilacija. Iako je dozvoljeno pušenje imaćete osećaj kao nije, tako da smatramo da će i nepušači uživati. Pored ventilacije dodatnom kvalitetu vazduha u prostoru doprinosi najsavremeniji jonizator pa kad primetite čudnu napravu pored šanka, znajte da to “čudo” čini da se osećate još prijatnije i opuštenije.

Jutarnja kafa ili večernji provod, odlučite sami…

Zastakljena terasa i prirodno svetlo u prepodnevnim časovima će učini da ispijanje Vaše prve jutarnje kafe bude pravo uživanje. Prelistavanje dnevne štampe i degustiranje savršene kafe uvek možete upotpuniti bogatom ponudom ukusnih sendviča i kolača.

Caffe Libero - Ponuda

Caffe Libero vođen je idejom stvaranja lokala koji odiše prijateljskom atmosferom , lokala u kojem se možete opustiti i zabaviti. Od mirne dnevne oaze, ovaj mali kafić se transformiše u noćni bar koji svake srede organizuje živu svirku, što ga čini savršenim mestom za obeležavanje raznih vrsta proslava.

Idealno je mesto i za večernje uživanje u intimnoj atmosferi uz širok izbor egzotičnih pića i koktela. Naravno, možete i sa drugarima odgledati ligu šampiona, ali i sa drugaricama organizovati kratku trač partijicu.

Ono što je neizbežno da pomenemo jesu cene. One su prosečne i na nivou cena prihvatljivih za lokaciju na kojoj se Cafe Libero nalazi. Dakle, ovo je mesto dostupno svima! Kako živimo u doba interneta, računara, pametnih telefona, neizbežan je i besplatni bežični Internet koji će Vam biti na raspolaganju.

Prijatno osoblje će Vas ugostiti veoma brzo. Koliko god kafić bio popunjen u roku od 10 minuta bićete usluženi a to je po svim standardima pružanja usluga.

Pošto nismo ugostiteljski kritičari niti stručnjaci, nećemo isti ocenjivati, već ćemo samo zaključiti sledeće:

Caffe Libero je otvoren za Vas svakog dana, 365 dana u godini. Dobra usluga, prijatan ambijent, ljubazno osoblje, odlična muzika, bogata karta pića i raznovrstan izbor jela pružiće užitak svim Vašim čulima.

Ako nam ne verujete uverite se sami, ako nam verujete trebalo bi da ste već tamo…

Caffe Libero - Usluge

Caffe Libero Borča Caffe Libero Borča Caffe Libero Borča

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Od sutra petljom Pancevački most

    Od sutra novom petljom Pančevački most

    Prodajna izložba radova u OŠ „Olga Petrov” u Padinskoj Skeli

    Prodajna izložba radova u OŠ „Olga Petrov” u Padinskoj Skeli