in

Rok za kanalizaciju u naselju Mali Zbeg produžen zbog podzemnih voda

Prema rečima sugrađana iz Borče, radovi na kanalizaciji u dužini od 200 metara, na uglu ulica Karlovačke mitropolijei Mite Stajića traju već devet meseci.

Neki od sugrađana, kako kažu, počeli su da strepe da će zbog ovih radova početi da im se urušavaju kuće.

Iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda kažu da se radovi na izgradnji kanalizacije u naselju Mali Zbeg izvode prema odobrenom projektu i odgovarajućim saglasnostima.

Imajući u vidu visok nivo podzemnih voda, izvođaču radova će biti omogućen produžetak roka, kako bi se radovi izveli kvalitetno i u skladu sa standardima za ovu vrstu posla. stoji u saopštenju

Završetak radova na polaganju kanalizacionih cevi, sa vraćanjem saobraćajnice u prvobitno stanje, može se očekivati tokom leta ove godine.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Mali zbeg kanalizacija?
    A Krnjača? Naselje Braće Marić, koje se nalazi na par kilometara od centra Beograda? Početa izrada kanalizacije pretprošle godine i stala. Kažu „Problemi sa precrpnom stanicom“? Pa koliko godina još treba da se reše ti problemi? Prošlo je više od 50 god. Sramota.

  2. U Krnjaci zivim 32 godine i tada davne 1988.godine bilo je reci o skoroj izgradnji kanalizacione mreze, ali evo do danasnjeg dana samo obecanja. Razlika je samo u tome sto je tada u mojoj ulici zivelo jedva pedesetak stanovnika, a danas zivi vise od 800 stanovnika.
    Ulicu vec 20 godina niko nije odrzavao, iako je u jednom delu , kada su padavine poplavljena u duzini od 100 metara. U pitanju je Druga ulica Grge Andrijanovica, kojom inace svakodnevno prodje vise od 500 dece u skole Zaga Mslivuk i PKB srednju skolu. Na samo 4 km.od centra Beograda osecamo se kao da zivimo nekoj nedodjiji, zaboravljeni od svih. O septickim jamama, fekalijama, uzasnim kanalima da i ne govorim.
    Kako god i mi sa leve obale Dunava smo valjda nekakvi gradjani Beograda.

Danas bez struje sugrađani u Krnjači i Ovči

U naselju Vrbovski sistematski neko uništava sprave i igralište