Reprogram dugova za Infostan produžena do kraja marta - www.lobi-info.rs

Reprogram dugova za Infostan produžena do kraja marta

1 minut za čitanje

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je Grad Beograd doneo odluku da se reprogram neplaćenih obaveza koji građani imaju prema „Infostanu” produži do 31. marta 2020. godine.

Kako bismo pomogli građanima koji u nekom trenutku nisu bili u stanju da plaćaju svoje obaveze, doneli smo odluku da im ponudimo reprogram duga pod veoma povoljnim uslovima, što podrazumeva otpis kamate i plaćanje duga na rate. Danas smo doneli odluku da se reprogram produži do 31. marta naredne godine – poručio je Vesić

Od oktobra do danas više od 5.400 dužnika je ušlo u reprogram i oni su u budžet grada uplatili preko 250 miliona dinara, a nadležni pozivaju sve građane koji imaju dug prema „Infostanu” da iskoriste ponuđeni reprogram i regulišu svoje obaveze, jer novog reprograma neće biti.

Preko 95 odsto građana redovno namiruje svoje obaveze prema „Infostanu”, ali nadležni tvrde da razumeju one koji su se u nekom trenutku našli u životnim problemima, tako da im omogućuje da na fer i korektan način regulišu svoje dugove.

Dakle, ako imate dugovanja prema Infostanu, ovo je poslednja prilika da ih rešite kroz reprogram duga, pre nego što izvršitelji preuzmu naplatu.

Leave a Reply

Prethodna priča

Najzad najavljeno dugo očekivano proširenje Zrenjaninskog puta

Sledaća priča

Komunalci edukovali osnovce iz Koteža o opasnostima pirotehnike

Poslednje od Vesti