Pupinov most ima upotrebnu dozvolu saopštava Ministartstvo

u Vesti

Pupinov most i pristupne saobraćajnice imaju upotrebnu dozvolu, koja je izdata 28. juna ove godine, saopšteno je juče iz kabineta Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Povodom infomacija koje su objavili pojedini mediji, da most Pupinov most i pristupne saobraćajnice nemaju upotrebnu dozvolu, nadležno ministarstvo je odgovorilo sa Rešenjem o upotrebnoj dozvoli izdato 28. juna 2016. godine.

Kako se u saopštenju navodi, Rešenje je dostupno i na internet stranici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i dokazuje da pomenute informacije nisu tačne i da i most i saobraćajnice imaju upotrebnu dozvolu.

Takođe navode da je Ministarstvo, kao i uvek, stoji na raspolaganju medijima za odgovore na sva pitanja i pozivamo ih da nam se obrate za sve informacije koje su im potrebne.

Ukoliko vas zanima možete preuzeti dokument Upotrebna dozvola za Severnu tangenta sa Pupinovim mostom_faza I.pdf“.

Upotreban dozvola je izdata za Deonicu I od “lakat” krivine do raskrsnice pred Pupinovim mostom i Deonicu II od raskrsnice do petlje Kovilovo zajedno sa mostom. 

Deonica III od petlje Kovilovo do Pančevačkog puta je puštena u oktobru prošle godine pa će verovatno naknadno dobiti upotrebnu dozvolu.

Inače ne spadamo u medije koji su objavili da most Pupinov most i pristupne saobraćajnice nemaju upotrebnu dozvolu.

Tags:

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Vesti

Idi na VRH