in

Prvi čovek BSK Borče: Mogu samo jednom da poginem

BSK iz Borče jedini je klub Super i Prve lige, koji je ostao bez pojačanja u prelaznom roku jer je zbog dugova imao zabranu registracije novajlija. To je naljutilo predsednika Dragomira Vasića pa je u dužem monologu istresao sav gnev i bes.

– BSK je diskriminisan u odnosu na druge klubove i tvrdim da će prvenstvo biti neregularno. Nekoliko puta sam bio u FSS i tražio odgovore zašto je to tako ali nisam dobio.

Vasić nije krio da BSK ima dugove ali je i podsetio da njemu mnogi duguju.

– Jagodina treba da nam plati oko 100.000 evra i to ne spori ali dobili smo odgovor da će to uraditi kad naplati svoje obaveze od Crvene zvezde. Tražimo od Partizana da nam plati ali to već dugo izbegava. Velika sila je u pitanju. Ne znam dokle ćemo da finansiramo Zvezdu i Partizan.

Vasić je deo besa iskalio i na organe FSS.

– Predmeti BSK-a se ne rešavaju. Čame u fiokama. Na nečije migove se odugovlače rešenja. Arbitražni sudovi se proglašavaju nenadležnim. Plaćali smo i veštake a onda nas upućuju na građanske sudove iako FIFA brani njihovo uplitanje u fudbal. Tvrdim da FSS nije hteo da zaštiti BSK zbog Partizana a zamereno mi je što sam nedavno na Skupštini FSB glasao protiv Raše Babića, dugogodišnjeg člana Crno-belih.

Vasić je podsetio i na poslednje dane u Super ligi:

– BSK je izbačen iz elite i zamenjen Voždovcem a isti aršin nije bio prema Teleoptiku, filijali Partizana. Uvek smo igrali pošteno iako je bilo poziva od nekih ljudi da uradimo suprotno. Blokada nam nije ukinuta iako me živo zanima kako su to svi klubovi uspeli da plate velike dugove.

Vasić je obećao da će uskoro o svim fudbalskim problemima govoriti i na televiziji:

– Sve ću da kažem. Mogu samo jednom da poginem.

Izvor: Žurnal

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Bravo Bajo…… Sve sto si izjavio sve je tacno. Ti si jedini sportski radnik koji sam finansira BSK i omladinsku skolu i sam finansiras sportski objekat i ceo kompleks BSK~a. Tebi je mesto na vrhu F.S.S jer si mnogo dao za fudbal. „Sa tobom se ponosi Borca i okolina“…. STOLE

Ulaz besplatan: Komedija Drž ne daj povodom 8. marta 2015

ULAZ BESPLATAN: Komedija „Drž’, ne daj“ povodom 8. marta

Srpske srednjovekovne princeze - Stevan Sremac - 2015

Izložba „Srpske srednjovekovne princeze“ u OŠ „Stevan Sremac“