Produženje 96-ice zbog izmeštanja okretnice sa Trga

u Vesti

Početkom naredne godine biće izmeštene okretnice sa Trga republike i Studentskog trga što direktno znači rasterećenje centra grada i pretvaranje istog u pešačku zonu.

Međutim, izmeštanjem okretnice sa Trga republike sve linije kojima je ovo početna stanica će biti promenjene. Među njima je i linija 96 koja većim delom svoje trase saobraća na Levoj obali.

Prema rečima nadležnih linije će biti preusmerene na neku od tri nove okretnice. Postoji i opcija produženja linija do okretnice u Zemunu, što još uvek nije realan scenario zbog linije 85.

– Biće izgrađene dve okretnice na Starom sajmištu u zoni Ušća, kao i jedna u Dunavskoj ulici na Dorćolu – kažu u Direkciji za javni prevoz.

Dve nove okretnice će biti na Novom Beogradu, u blizini Ušća kod Brankovog mosta i u Ulici Vladimira Popovića u blizini Hajata.

Nadamo se da će Direkcija za javni prevoz uslišiti molbe građana koji koriste linije koje se preusmeravaju.

Zato vas i pitamo gde biste želeli da bude nova okretnica 96-ice?

 

9 Comments

  1. NOVA OKRETNICA ZA 96 DA BUDE MILJAKOVAC 1.A TRASA P.MOST,29 NOVEMBAR,CVIJICEVA,TAKOVSKA ,VELIKOG MILOSA PA TRASOM 41 DO CRNOTRAVSKE I KOD 5 SOLITERA U BORSKU DO OKRETNICE

  2. Linija 96 da produzi do Senjaka tacnije do Topcidersker zvezde,Takovskom,Kneza Milosa i pravo bulevarom Vojvode Putnika,Vase Pelagica do sajma tj.Senjacke pijace…

  3. Voleo bi da produzi do Novog Zeleznika gde je okretnica 58, 88 i 522. I pratite liniju 58.
    58+96= Borca 3 – Novi Zeleznik, nek bude 58 umesto 96 ili 96 umesto 58, da ukidate jednu liniju 🙂

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Vesti

Idi na VRH