Predlog za produženje 102-ke od Padinske Skele do Zemuna - 2015

Predlog za produženje linije 102 do Zemuna

u Vesti

Jedan sugrađanin je predložio produženje gradske linije 102 do Zemuna. Ova linija trenutno saobraća od Vrbovskog do Padinske Skele.

Prednosti od produženja linije 102 imali bi građani Vrbovskog, Besnog Foka i Padinske Skele jer bi tako dobili dirketnu vezu sa Zemunom.

Pored građana iz pomenutih naselja i građani Čente, Dunavca, Kovilova, Glogonjskog i Jabučkog Rita dobili bi mogućnost prevoza do Zemuna sa samo jednim presedanjem.

Pogledajte predloženu rutu nove 102-ke od Padinske Skele do Zemuna

Predlog produzenje 102 Padinska Skela Zemun Vrbovsko

Predložena je okretnica Bačka u Zemunu koja je najbliža Pupinovom mostu, što znači da bi se otvorila mogućnost presedanja na druge frekventne linije kao što su 17, 18, 83, 84 itd.

Međutim, da bi se pomenuti predlog prosledio nadležnima u Direkciji za javni prevoz grada Beograda, potrebno je da predlog dobije minimum 100 jedinstvenih glasova. Kada se ispuni prvi uslov za minimum 100 glasova, neophodno je da predlog ima više od 50 % glasova podrške.

Nakog toga će predlog sa pravim odnosnom i ukupnim broje glasova biti prosleđen nadležnima. Naravno, ovo ne znači da će linija biti usvojena ali moramo pokušati.

Zato ovim putem pozivamo sve građane da podrže i glasaju za predlog da se produži linija 102 od Padinske Skele do Zemuna.

Napomena: Da biste mogli da glasate za predlog, potrebno je da se registrujete na sajt Busevi.com .

4 Comments

  1. Poštovani,

    i registrovani korisnici sajta busevi.com ne mogu da glasaju jer nemaju mogućnosti za to!
    Na koji način se vrši glasanje i gde?

    Unapred zahvalna na odgovoru.

    Srdačan pozdrav

  2. Mislim da bi dobro bilo i kad bi se produzila linija do Borce. Dobila bi se veza sa vecim centrom a odatle kome treba Zemun ima 85_icu.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Vesti

Idi na VRH