in

Posle mini protesta, u Kotežu se obustavlja kopanje za gasovod

Juče je održan mini protest u naselju Kotež, kako bi se zaustavilo kopanje za gasovod zbog koga se gotovo svakodnevno oštećuju vodovodne cevi, a sugrađani ostaju bez vode.

Direktor firme DM Invest, koja je izvođač ovih radova, bio je juče u Kotežu na protestu građana i razgovarao sa njima o nastalim problemima.

Kako kažu iz UG Kotež radovi će prestati, a tokom ove nedelje samo će se zatrpavati postojeće raskopane lokacije.

Takođe, biće ponovo sanirano i najskorije pucanje vodovodne cevi kod okretnice u Kotežu, gde se voda juče ponovo izlivala.

Hvala odanim malobrojnim Kotežanima koji su nam verovali i sa nama izvojevali ovaj uspeh. Hvala i firmi DM Invest koja je uslišila naše molbe – objavilo je udruženje UG Kotež

Još jednom su nam Kotežani pokazali da se upornost isplati, a ostalim sugrađanima sa leve obale ostaje da se organizuju i izbore za rešavanje svojih problema.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Promašili ste temu. Isto kao i radnici DM Investa koji su svaki dan promašivali planove pa nam bušili vodovodne cevi. Zamislite da me pozovete da Vam okačim sliku u stanu a ja svaki put pogodim u žicu od struje. Isterali bi ste me napolje. Gasovoda će biti, ali ne ovako na divlje. Pozdrav.

Na 11 novih lokacija na levoj obali postavljene saobraćajne kamere

Padinske Skela od sinoć bez vode zbog pucanja cevi