Podeljene diplome školarcima u akciji „Plivaj i uživaj“ - www.lobi-info.rs

Podeljene diplome školarcima u akciji „Plivaj i uživaj“

1 minut za čitanje
1
Podeljene diplome školarcima u akciji Plivaj i uživaj
Podeljene diplome školarcima u akciji Plivaj i uživaj

Na bazenu Tašmajdan juče su uručene diplome osnovcima u najmasovnijoj akciji Gradske opštine Palilula „Plivaj i uživaj.“ Prve diplome dobilo je 32 osnovca koja su uspešno prošla obuku plivanja.

Posle testiranja naših mališana pod nadzorom trenera uručene su diplome svima koji su savladali tehnike plivanja – kraul, prsno i leđno plivanje i održavanje u mestu, i oni prelaze u veliki bazen.

Akcija „Plivaj i uživaj” počela je 1. oktobra na tašmajdanskom bazenu gde su naši najmlađi mališani uživali u druženju i učenju. Svakog radnog dana u dva termina, 10-11 i 15-16 h, bili su u mogućnosti da besplatno plivaju i uče tehnike plivanja.

Gradska opština Palilula je uručila poziv oko 15.000 adresa sa besplatnim propusnicama. U ovoj, drugoj školskoj godini organizovanja akciji se odazvalo oko 1.200 školaraca od uzrasta 7-15 godina.

Većina prijavljenih su neplivači za koje je organizovana škola plivanja pod stručnim nadzorom licenciranih instruktora plivanja.

Akcija „Plivaj i uživaj” je za svaku pohvalu jer se svake godine dogodi poneka tragedija na bazenima i ostalim plivalištima te ovakvim akcijama možemo sprečiti incidente i da obezbediti mališanima kvalitetnije i zdravije slobodno vreme.

1 Comment

Leave a Reply

Frikom zloupotrebio položaj na tržištu - 2014
Prethodna priča

„Frikom" zloupotrebio položaj na tržištu

U Borči manjak trafo stanica
Sledaća priča

U Borči manjak trafostanica

Poslednje od Vesti