in

Pijan ukrao autobus na liniji 105 na Bogosloviji!

Pijani muškarac N. G. (41) ukrao je sinoć oko 19 časova autobus koji je bio parkiran na okretnici kod Bogoslovije.

Bežeći u pravcu Pančeva, prvo je kod petlje u Krnjači „zakačio“ ženu (49), a onda, ispred Poljoprivredne škole na Pančevačkom putu, udario biciklistu. Žena, bez vitalnih povreda, prebačena je u Urgentni centar, biciklista je samo ugruvan, a N. G. je priveden nekoliko stotina metara dalje od mesta incidenta.

Prema nezvaničnim informacijama drama je počela na okretnici GSP kod Bogoslovije. Bahati vozač je priredio pravu scenu iz akcionih filmova – neopaženo je seo za volan „japanca“, autobusa u rezervi na prvoj stanici kod Omladinskog stadiona, i počeo da vozi preko Pančevačkog mosta. Iskoristio je situaciju dok je vozač bio u toaletu.

– Teturajući se, ušao je u prazno vozilo koje saobraća na liniji 105. Startovao je mašinu i jurnuo niz ulicu – u dahu prepričva jedan od očevidaca.

Prilikom sulude vožnje, nije se obazirao na svetlosnu signalizaciju. Počela je potera za njim. Na prvom semaforu u Krnjači, u punoj brzini, zakačio je ženu koja je čekala na pešačkom prelazu. Nastavio je dalje. Ispred Poljoprivredne škole na Pančevačkom putu prošao kroz crveno svetlo. Udario je biciklistu, koji srećom nije povređen.

Patrola policije iz Borče krenula je u poteru za njim. Policija je zglobni autobus „japanac“ zaustavila u smeru ka Pančevu. Preprečili su mu put. Agresivno, N. G. je istrčao iz vozila, i teturajući pokušao je da pobegne organima reda. Ubrzo su mu stavljene lisice na ruke, ali on je nastavio da se opire.

Staklo na šoferšajbni autobusa je naprslo od siline udarca, a vidno alkoholisani „vozač“ je ležao na putu, između ograde i policijskog auta, sve vreme psujući i vičući.

Srećom, sem vozača lopova, niko od putnika nije ušao u ovaj autobus.

Izvor: Novosti

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Sad je bar ogoljeno kako se vozaci GSP odnose prema putnicima nad kojima se izivljavaju.Drze na terminusu kod Bogoslovije po 20 minuta prazan upaljen autobus i nece da prime putnike dok se narod na stanici smrzava ili crkava od vrucine i jos se smeju iz daljine.
    Koliko je kriv ovaj „lopov“ isto toliko je kriv vozac odnosno GSP.Pravda za ovog „lopova“!

U školi „Olga Petrov” povećana energetska efikasnost

„Balkanski skok prijateljstva“ na našem Lisičijim jarku