BAHATOST NA DELU: Pesačke staze i dalje služe za parkiranje autobusa!

u Vesti

Iako je okretnica u Centru 3 u Borči rekonstruisana i proširena vozači GSP-a i dalje parkiraju na trotoaru kao ranije.

Jutros nam je sugrađanka poslala sliku uz komentar “Možda su nam napravili lepu okretnicu ali treba naučiti vozače da je koriste”.

Na pomenutom mestu, decenijama unazad, su često znali da budu parkirani autobusi, iako je veliki parking u blizini.

I tada je mnogima smetalo, ali su građani imali razumevanja jer okretnica bila mala a postojale su i dve pešačke staze pa je jedna bila uvek prohodna. Sada kada je okretnica rekonstruisana i napravljeno stajalište ostala je samo jedna staza za pešake što se i vidi na slici.

Zato za ovakvo parkiranje nema izgovora, pa čak i da je autobus u kvaru! Pesačke staze ne treba i ne mogu da služe za parkiranje autobusa!

Tags:

3 Comments

  1. Nije sramota, zato sto nemaju slobodnih mesta za parkiranje, nema drugo gde da se parkira iako je pokvaren… Na Zrenjaninskom putu ponekad se kvari bus i parkira se 2-5 metara dalje od stanice i nisu zalili, a ovaj jesu?? NIJE FER!

  2. Autobus u kvaru ne moze ostati u stanici. Pre rekonstrukcije, za parkiranje su sluzili staza ili onaj deo gde je bilo ostrvce (sto je bilo vrlo opasno parkiranje, zatvaranjem trake). Sada jednsotavno nemaju gde, sto svakako i nije opravdanje.

    • 95 i 96 su spojili zajedno, a 85 je sam, 105L takodje, zasto ne spoje 85 i 105L zajedno. 85 i 105L su odvojili. Sranje.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Vesti

Idi na VRH