in

Pančevački most i Zrenjaninski put paralisani zbog kiše

Pančevački most i Zrenjaninski put paralisani zbog kiše i gume - 2014

Zbog kiše koja neprestano pada i udesa koji se dogodio u jutarnjim časovima naselja na levoj obali Dunava i njeni građani od ranog jutra su paralisani. Na Zrenjaninskom putu kod „Tojote“ u pravcu ka gradu u 6.20 došlo je do udesa koji je prouzrokovao kolonu vozila  čak do Sebeša. Da problem ovog jutra bude veći, nesrećnom čoveku na Pančevačkom mostu je pukla guma što je takođe uticalo na stvaranje gužve i kolapsa.

Putevi na levoj obali Dunava jutros su paralisani: neprestana kiša prouzrokovala je probleme građanima, a praćena je gužvom, nervozom i neraspoloženjem svih učesnika u saobraćaju.

Saobraćajni kolaps nastao je na Zrenjaninskom putu kada je u ranim jutarnjim časovima došlo do udesa u kojem su učestvovala dva automobila marki „Ford Fokus“ i „Pežo“. Kolona vozila prostire se čak do Sebeša suvog a na Pančevcu je jednom vozaču pukla guma na autu što je prouzrokovalo još veću gužvu.

Pančevački most i Zrenjaninski put paralisani zbog kiše i gume  - 2014

Gužva i kolaps na našim putevima više nas i ne čude jer je poznato da je u kišnim danima kašnjenje propraćeno nervozom i stresom neminovno.

Meterolozi i narednih dana najavljuju pljuskove tako da – naoružajte se strpljenjem, raspoloženjem i jakim kišobranima. Valjda će gužva bar jedan dan zaobići našu levu obalu Dunava i konačno početi da diktira neka bolja vremena.

Nadajmo se da će se nebo nad Beogradom odljutiti i da će kišne nepogode biti poslednja najava dugom, sunčanom i nasmejanom letu koje tako željno iščekujemo.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    PSL: Devet ekipa se bori za opstanak, BSK među njima

    Najavljeno 50 litara kiše: Komunalci u pripravnosti u naseljima leve obale

    Najavljeno 50 l kiše. Komunalci u pripravnosti