in

Palilulski majstor za najugroženije

Palilulski majstor je besplatan
Palilulski majstor je besplatan

Pre dve godine Gradska opština Palilula je pokrenula projekat „Palilulski majstor“ kojim su najugroženiji građani Palilule dobili BESPLATNU uslugu sitnih popravki u stanu. Naime, pravo na besplatne usluge imaće penzioneri čija su primanja manja od 16.000 dinara, primaoci socijalne pomoći i tuđe nege i sve osobe sa invaliditetom.

Kvar se prijaljuje preko „Kontakt centra“, takođe novog servisa GO Palilula, koji svoj rad počinje preko „Paliluskog majstora“.

Uskoro će biti na usluzi građanima i za sva pitanja iz nadležnosti lokalne samouprave na tel. 269-4429, SMS-om na tel. 064-8266-555 ili na e-mail kontakt@palilula.org.rs, svakog dana od 10.00 do 22.00.

Majstor dolazi u stan u roku od 48 sati od momenta prijavljivanja kvara, uključujući i vikend.

Palilulski majstor je besplatan Usluge u sklopu vodoinstalaterskih radova su: zamena gumice na bateriji ili cele baterije bilo koje vrste, frezovanje ili zamena sica, zamena obične ili keramičke virble, odgušenje (čišćenje) sifona, zamena vodokotlića, otklanjanje curenja vodokotlića zamena grejača bojlera, ventila u zidu, ventila na sudoperi ili lavabou itd. Potrebne delove za zamenu stranka kupuje sama.

Palilulski majstor je besplatan Usluge koje se tiču elektro instalacija odnose se na: popravku ili zamenu sijaličnog grla na plafonjeri, lusteru, ili lampama, popravku ili zamenu prekidača, utičnica, osigurača, sijalica itd.

Bravarski radovi se odnose na: zamenu obične brave, zamenu uloška cilindra brave i kvake. Stolarski radovi obuhvataju: zamenu okova, šarnira, ručica i bravica na nameštaju.

„Palilulski majstor“ je pilot projekat za koji je predviđeno mesec dana probnog rada i ukoliko postigne dobre rezultate nastavak sledi početkom sledeće godine.

Na nama, korisnicima interneta je da prenesemo našim bakama, dekama i drugima da u slučaju nekih sitnih kvarova i popravki mogu angažovati paliluskom majstora i to besplatno.

Vaš Lobi

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Minibus linija E7 Borča

    Borča dobija minibus liniju

    Najdepresivniji dan u godini

    Danas je najdepresivniji dan u godini